Експерт розповів про небезпеку використання гаджетів під час їхньої зарядки

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Під час заряджання гаджета не варто користуватися ним за призначенням через можливі або вибухи.

За словами експерта, гаджети в процесі зарядки нагріваються, а якщо ним активно користуватися, виникає ризик перегріву і навіть поломки. У зв’язку з цим він рекомендує використовувати лише якісні зарядні пристрої для смартфонів. Фахівець зазначив також, що використання малоефективного пристрою не спровокує вибух девайсу, але може зашкодити його чіпам.

Експерт рекомендує не брати з собою у ванну кімнату, щоб уникнути трагічних випадків, які іноді фіксуються у світі. Експерт поскаржився користувачам не торкатися смартфона під час прибирання, приготування їжі та вологими руками в принципі. Це не призведе до смерті людини або її суттєвих ушкоджень, але отримати електричний розряд цілком можливо.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Зарядні портативні пристрої експерт назвав головною небезпекою для людини у цьому плані. У разі можливого контакту з рідиною значною мірою збільшується ймовірність досить потужного вибуху. Шкідливе перебування у відповідному середовищі та для самих мобільних апаратів. За словами фахівця, навіть незначна кількість води, що проникла всередину гаджетів, здатна помітно зменшити термін його експлуатації або навіть зламати девайс.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.