Як прискорити роботу смартфона

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Згодом телефони не здатні працювати навіть добу без заряджання. Експерт розповів, як продовжити автономність пристроїв на базі Android.

Яскравість екрану

Перший і найпростіший спосіб – знизити яскравість екрану нижче 50%. Висока яскравість екрана змушує акумулятор працювати швидше, позбавляючи пристрій заряду.

Зміна налаштувань батареї

Налаштування в Android-смартфонах включають розділ, присвячений роботі батареї. Виробники називають розділ по-різному: «Акумулятор», «Живлення та продуктивність» або «Батарея». Ця функція відстежує, як швидко знижується заряд за певний час і намагається зберегти працездатність пристрою.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Темний режим

Функція Темний режим корисна не тільки для очей, але і для автономності девайса. Справа в тому, що темне тло на дисплеї витрачає менше енергії.

Позбутися ярликів

Безлад з ярликів на головному екрані витрачає заряд смартфона. Для збереження автономності, експерти рекомендують прибирати ярлики, що не використовуються. Це доступно в параметрах, де потрібно вимкнути параметр Додати значок на головний екран.

Режим “Не турбувати”

Дивно, але режим не турбувати також впливає на заряд телефону. Активована функція не виводить повідомлення на заблокований екран, заощаджуючи заряд.

Термінове оновлення

Експерти радять встановлювати оновлення одразу після їхнього виходу. Вони усувають помилки та покращують роботу пристрою.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.