Топ-3 гаджети з AliExpress для очищення iPhone і AirPods

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Іноді навіть при дбайливому ставленні до дорогої техніки виникає потреба нести пристрій на чистку. Ми знайшли 3 недорогі товари на AliExpress, купівля яких обійдеться дешевше за послуги спеціаліста.

Реклама

Купит пластилін для очищення

Засіб допоможе видалити засмічення з навушників або динаміків смартфона. Варто зауважити, що товар допоможе при легкому забрудненні. Досить не сильно притиснути пластилін до грат і все сміття з легкістю витягнеться. Головне не перестарайтеся із силою натискання.

З відгуків: добре чистить. Навушники, динаміки в iPhone, дрібні отвори все відмінно прилипає. За консистенцією – пластилін. Зручна упаковка та легко відривати по шматочку.

Купити набір для очищення

Більш функціональний засіб для догляду за технікою. До складу входить щіточка, губка для очищення кейсу як усередині, так і зовні, і металеве перо для рясніших забруднень.

З відгуків: ручка проста, але чудова. Точно нагоді і телефон і навушники почистити.

Купити набір для очищення Baseus

Цей варіант набору зроблений фірмою Baseus, що зарекомендувала себе. В наявності два види щіточок з різним ворсом і засіб для зовнішнього очищення пластикових елементів кейсу або навушників.

З відгуків: крута штука, не тільки навушники почистив, але й усі сіточки та динаміки на телефонах.

Не забувайте перевіряти наявність купонів та промокодів у продавців. Таким чином, можна додатково знизити цінник на обрані товари. Всі інші наші вибірки цікавих і функціональних штук ви можете знайти за тегом AliExpress. На них також можуть поширюватись знижки з майбутнього розпродажу.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ