Як зарядити смартфон за 5 хвилин, коли часу в обріз: дієві поради

black smart phone charging on external wireless charger
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сучасна людина швидше погодиться забути ключі від квартири, аніж мобільний телефон. Так, засіб зв’язку – це не просто спосіб скоротити час очікування в Мережі або за розмовою.

Провести оплату, знайти дорогу, відправити фото – за ці та інші функції відповідає гаджет, який може раптово розрядитись.

Розкажемо, що робити, якщо потрібно терміново зателефонувати, а АКБ смартфона розряджена і пауер-банку теж немає.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Відразу відзначимо, що різного роду втручання в батарею пристрою краще виключити. АКБ і без того схильна до зносу фізичного або хімічного, а тут ще неправильні дії користувачів.

Діємо оперативно

1) Швидко знімаємо бампер або виймаємо телефон із іншого захисного аксесуара. Якщо цього не робити, батарея під час зарядки зайвий раз перегріватиметься, напружуючи систему, яка шукатиме причину перегріву, а це знову витрати.

2) Перемикаємо гаджет в режим польоту, він же літак. Ця функція допомагає вимкнути WI-FI, GPS та інші вихідні та вхідні сигнали, які позначаються на рівні заряду пристрою.

3) Підключаємо оригінальний зарядний пристрій та чекаємо. У цьому випадку 5 хвилин заряджання гарантують до 10% рівня заряду у звичайному режимі, а якщо є функція швидкого заряджання, то й того більше. Цього буде цілком достатньо, щоб прийняти виклик або зателефонувати самому.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.