Функції вашого смартфона, про які ви могли не знати

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Експерт розповів, що, наприклад, можна зробити скріншот усієї сторінки сайту, відновити в нотатках віддалений текстовий або візуальний фрагмент, а також приховати робочий стіл телефону або увімкнути віддалене керування.

Реклама

Багато функцій смартфонів покликані оптимізувати час користувача, у тому числі сюди відноситься і можливість додавати найбільш популярні контакти на робочий стіл телефону. Зробити це можна майже двома натисканнями на екран. Кількість таких контактів не обмежується

До того ж можна прискорити ваш смартфон. На iPhone, наприклад, це можна зробити через “Налаштування” та “Зменшення руху”, зазначає експерт. Таким чином ви зміните анімації відкриття, закриття програм та панелі багатозадачності.

На клавіатурі iPhone є функціонал, який дозволяє транскрибувати голос у текст, важливо чітко промовляти слова та не забувати про знаки пунктуації. На Android така функція захована глибоко в налаштуваннях в розділі “Синтез промови

А ще можна включити гостьовий режим, він дозволяє створити ще один телефон усередині вашого смартфона. Він приховує програми, історію пошуку, фотографії, повідомлення та ін. Цей режим знижує витік персональних даних та підвищує рівень інформаційної безпеки у випадку, якщо ви віддаєте свій телефон іншому користувачеві на час” .

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ