Чому не варто купувати телефон із вітрини. 5 основних причин

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Багато хто знає, що при покупці мобільного телефону можна заощадити, якщо купити модель з вітрини. Але не багато хто знає, які “сюрпризи” можуть очікувати покупця з таким придбанням. Про це я зараз і розповім.

Телефон може бути б/у

Нерідко покупці повертають телефони за гарантією, якщо у пристрої зламалася якась деталь. У магазині їх чинять, а потім виставляють на продаж знову, але не назад у коробку, а на вітрину. Такий телефон і може придбати інша людина, яка навіть не знатиме, що мобільний пристрій уже використовувався кимось.

Зношений акумулятор

Так як телефон на вітрині завжди увімкнений, щоб його могли перевірити та оцінити покупці, його акумулятор постійно працює. І чим більше циклів заряд-розряд пройде, тим швидше батарею доведеться замінити на нову.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вигоряння пікселів

Сучасним телефонам властива проблема вигоряння пікселів. Якщо зображення на екрані довго не змінюється, а яскравість залишається високою, дисплей поступово стає бляклішим. Він гірше передає кольори, що явно не потішить його нового власника. Оскільки мобільний пристрій на вітрині зазвичай використовується потенційними покупцями, його дисплей включений на високій яскравості весь робочий день.

Розкрита упаковка

Якщо користувач придбає телефон з вітрини, то забирати його доведеться з вже розкритою упаковкою. У цьому випадку небезпека полягає в тому, що недобросовісні продавці можуть забрати собі щось із вмісту комплекту: зарядний пристрій, навушники, чохол чи захисне скло.

Можливі пошкодження та подряпини

Так як телефон на вітрині беруть в руки інші покупці, вони можуть випадково упустити пристрій або подряпати його гострим предметом. Про такі ушкодження продавець не скаже заздалегідь, тож сподіватися варто лише на свою уважність.

Так що, я вважаю, краще трохи переплатити і бути впевненим у купленому пристрої, який спокійно прослужить щонайменше 5 років.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.