Статті

Xiaomi є одним з найпопулярніших брендів смартфонів на ринку, але що вам потрібно знати, перш ніж купити його

Share
Час читання: 3 хв.

Правда в тому, що азіатська компанія зазнала досить вираженої еволюції завдяки каталогу смартфонів, повному всіляких можливостей. Ось чому все більше користувачів роблять ставку на одну з її альтернатив, хоча перед тим, як приступити до покупки, бажано взяти до уваги деякі аспекти.

Багато причин купити Xiaomi

Спільнота користувачів цього китайського технологічного гіганта постійно зростає, і це пов’язано з універсальністю його терміналів. У будь-якому випадку є багато причин для того, щоб вашою наступною покупкою був Xiaomi, і ось деякі з них, які допоможуть вам ухвалити рішення.

MIUI та її максимальна кастомізація

Телефони східної компанії інтегрують MIUI як рівень налаштування Android. Це програмне забезпечення є одним з найпопулярніших в галузі завдяки безлічі інструментів, які воно надає користувачеві зміни зовнішнього вигляду пристрою.

Плюс насолоджуйтесь гарною оптимізацією системи та управлінням ресурсами. Проблема, яку він репрезентує для деяких споживачів, полягає у відсутності опцій Android, що не зовсім переконливо, хоча відкривати для себе нові функції ніколи не завадить.

Інший датчик наближення

Коли ми дзвонимо або слухаємо аудіо в WhatsApp поряд з вухом, мобільний телефон розпізнає рух за допомогою інфрачервоного датчика під екраном. Це працює, відображаючи світло на нашому обличчі та повідомляючи термінал, що він повинен вимкнути екран. Xiaomi вирішила модифікувати цей датчик, починаючи з ультразвукової серії Redmi Note 10 .

Тому, коли ми наближаємо обличчя, вони відскакують та повідомляють телефон про необхідність вимкнути екран. У цьому немає нічого поганого, але ви повинні мати це на увазі, тому що особа, можливо, має бути ближче до звичайного.

Проривні ціни з гарною продуктивністю

Основним елементом, що характеризує китайський бренд, є те, наскільки дешеві смартфони у його каталозі. Xiaomi домінує за співвідношенням ціна-якість у цьому класі технологічних виробів, і саме з цієї причини вам не доведеться витрачати надто багато, щоб мати гарний мобільний телефон. Насправді, у вас під рукою є чохли, які відносяться до високого класу, такі як Xiaomi 11T Pro, з відмінними можливостями у всіх відносинах.

З іншого боку, для тих, хто не хоче платити високу суму, є альтернативи, такі як Redmi Note 11, які більш ніж відповідають. Чи не біда, що ціна знижена, т.к. це не синонім поганої якості, а повна протилежність.

Багато різноманітності на вибір

Ви можете відчувати себе приголомшеною величезною кількістю можливостей, які пропонує азіатська корпорація. Це абсолютно логічно, але ми тут, щоб допомогти вам і навести лад у ваших сім’ях смартфонів. По-перше, ті, які мають друк Xiaomi, є основними телефонами фірми і, як правило, отримують вищу ціну, ніж решта підрозділів, оскільки вони, як правило, призначені для пристроїв, як правило, високого класу.

З іншого боку, ті, що під деномінацією редмі є економічними варіантами, а також збалансованими. У вашому розпорядженні є безліч варіантів однієї і тієї ж моделі, щоб ви могли вибрати той, який найкраще відповідає вашим уподобанням. Нарешті, ми зіткнулися з BIT, який знаходиться в ціновій категорії, аналогічній Redmi, хоча його термінали більше призначені для ігор, і з цієї причини вони зазвичай мають набагато більшу потужність.

Дивовижна фотографія

Якість фотографій, отриманих за допомогою мобільної камери, є важливим розділом для багатьох користувачів. Xiaomi має кілька з них, які включають датчики високого рівня, і навіть один з телефонів з кращим об’єктивом на ринку, такий як Xiaomi Mi 11 Ultra. Однак у недорогих альтернативах компанії результати не такі вражаючі.

В основному тому, що камера високого рівня спричиняє підвищення ціни, яке не відповідає тенденції бренду. Звичайно, є такі випадки, як Redmi Note 10 Pro та його 108-мегапіксельна камера, які значно дивують та отримують кращі знімки, ніж інші пристрої з аналогічною ціною.

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

Опублікував
Митник Михайло
Tags: Xiaomi
  • Останні записи

    У яких випадках варто переплачувати за Pro-версії iPhone 16

    Базові моделі, як iPhone 16 та 16 Plus, не вирізняються високою продуктивністю та широким функціоналом.…

    25.09.2024

    Названо популярний браузер, який стежить за вами без дозволу

    Mozilla Firefox використовує інструмент для відстеження користувачів без їхнього відома. Про це заявив Макс Шремс,…

    25.09.2024

    Xiaomi представила бюджетний смарт-годинник Redmi Watch 5 Lite

    Компанія Xiaomi представила новий доступний смарт-годинник Redmi Watch 5 Lite, який відзначається стильним дизайном, схожим…

    25.09.2024

    Топ-10 корисних функцій iOS 18, які ви могли не помітити

    iOS 18 пропонує безліч чудових функцій, від налаштування головного екрану до обміну повідомленнями через супутник.…

    25.09.2024

    Huawei анонсувала старт бета-тестування HarmonyOS NEXT без Android

    Китайська операційна система HarmonyOS NEXT (відомий у країні як Hongmeng) від компанії Huawei робить значний…

    25.09.2024

    Непрофесійний Apple Vision, ймовірно, матиме вдвічі меншу роздільну здатність

    Зразки дисплеїв, які Apple запитує для своєї нової гарнітури Vision, свідчать про те, що майбутня…

    25.09.2024