Як продовжити життя смартфона: чотири поради експерта

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як цифровий альтер его людини, смартфон, у разі втрати своїх властивостей або поломки, завдасть безліч неприємностей власнику.

Втрата екстреного контакту з фінансовою сферою, неможливість оплати за товар та послуги, втрата прив’язок до сервісу (медкарти, Держпослуги, стрімінг) та додатків загрожує надовго зіпсувати настрій власнику. Щоб цього не сталося, я дам кілька порад про те, від чого в першу чергу потрібно оберігати гаджет.

Будь-яка дія води або її пари на поверхню як дисплея, так і тильного боку пристрою негативно впливає на працездатність. Будучи слабким провідником, вода здатна порушити схему функціоналу. Потрібно не поєднувати вживання кави та напоїв, водні процедури або приготування їжі з переглядом контенту по смартфону.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Механічним пошкодженням схильний корпус, якщо телефон носять у вузьких порожнинах сумок чи одягу, особливо у кишенях штанів. Так при різкій зміні положення він може випасти або піддатися деформації через силу стиснення.

Третє правило – використання неліцензійних та дешевих зарядок чи автомобільних пристроїв. Вони зазвичай можна зіткнутися з явищем перепаду напруги, що виведе річ із ладу.

І останнє попередження стосується потрапляння прямих сонячних променів . Смартфон може від перегріву втратити блок живлення – він ризикує здутися або навіть вибухнути.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.