Статті

Названо 7 корисних додатків для підвищення вашої продуктивності через iPhone

Share
Час читання: 5 хв.

Як підвищити продуктивність свого робочого дня за допомогою iPhone? В App Store є безліч програм, від підтримки хороших звичок до запобігання відволікаючих факторів, які ви можете використовувати для підвищення своєї продуктивності. Насправді App Store настільки переповнений додатками для підвищення продуктивності, що важко вибрати підходяще.

У цій статті я звузив область пошуку до семи корисних програм для підвищення продуктивності iPhone, які ви можете використовувати, щоб отримувати максимальну віддачу від свого гаджета.

7. Day One Journal ( Щоденник першого дня)

Ведення журналу ваших цілей та вироблення ідей для їх досягнення можуть допомогти підвищити продуктивність. За допомогою програми Day One Journal на iPhone ви можете записувати свої думки, коли захочете, і в той же час зберігати конфіденційність.

Ця програма являє собою універсальний цифровий простір для ведення журналу. Ви можете писати нотатки, записувати аудіо, зберігати відео, фотографії та форматувати все відповідно до ваших уподобань. Ви також можете використовувати Touch ID, Face ID або пароль для забезпечення безпеки.

Кожен ваш запис зашифрований від початку до кінця, тому жодна третя сторона не зможе їх прочитати. Крім того, Day One Journal регулярно створює автоматичні резервні копії, щоб зберегти всі ваші дані у безпеці на випадок втрати або пошкодження пристрою.

Ви можете додавати необмежену кількість записів у журналі безкоштовно та придбати преміум-підписку Day One, щоб отримати доступ до додаткових функцій, таких як необмежену кількість фотографій, відео, аудіо та багато іншого.

Журнал першого дня Завантажити: (бесплатно, доступна підписка)

6. Productive (Продуктивність)

Можливо, ви захочете виробити нові навички до смартфонів, щоб підвищити свою продуктивність. Почати з нових навичок легко, але справжня проблема полягає в тому, щоб не відставати від них. За допомогою Productive ви можете створювати, завершувати, зупиняти чи зупиняти свої щоденні дії в міру потреби та візуалізувати прогрес у своїх звичках.

Productive також має щоденні завдання, в яких ви можете брати участь та змагатися з іншими користувачами, щоб внести додаткові покращення у свій розпорядок дня. Ви можете проаналізувати свій прогрес на сторінці статистики, а щоб залишатися мотивованим щодо своїх звичок, ви можете перевірити, як довго ви мали смугу корисних звичок?

Повідомлення, мабуть, найкраще, що є в Productive. Ви можете налаштувати нагадування та отримувати повідомлення про те, які звички слідувати і в який час дня. Для подальшої персоналізації програми ви можете надати своїй звичці унікальний значок, назвати його, а також вибрати для нього колір.

Програма доступна безкоштовно, але вона також пропонує преміум-версію, яка постачається зі спеціальним набором функцій, таких як можливість додавати необмежену кількість звичок, а також покращені нагадування про місцезнаходження для певних звичок.

Продуктивний Завантажити: (безкоштовно, доступна передплата)

5. Freedom (Свобода)

Ви ніколи не зможете бути продуктивним, якщо постійно дозволятимете повідомленням відволікати вас і відволікати вашу увагу. За допомогою Freedom ви зможете блокувати відволікаючі програми та веб-сайти, щоб залишатися в курсі своєї роботи.

Використовуйте Freedom на своєму iPhone або iPad, щоб блокувати програми та веб-сайти з попередньо створеного або настроюваного чорного списку. Кожен сеанс блокування синхронізується між пристроями, тому жодне відволікаюче повідомлення не зможе потрапити до вас на iPhone.

Якщо вам потрібна повна тиша, ви можете заблокувати доступ до Інтернету на своїх пристроях прямо з програми. Ви також можете запланувати сеанси блокування, щоб вони включалися автоматично у потрібний час.

Це платний додаток. Однак ви можете спробувати її демо версію.

Завантажити Freedom : (доступна безкоштовна пробна версія)

4. Slack

Slack допомагає вам оптимізувати робочий процес та підвищити свою продуктивність, об’єднуючи вашу команду в одному місці. Ви можете створювати різні канали для конкретних проектів та обговорень, щоб підтримувати організоване спілкування та спільну роботу.

Slack поставляється з швидкою, але потужною пошуковою системою, яка дозволяє вам переглядати ваші розмови та файли, щоб знайти все, що вам потрібно.

Надсилання голосових записів, редагування документів та дзвінки членам команди – це лише кілька функцій, які роблять Slack потужним продуктивним додатком для більш орієнтованих на роботу середовищ.

Завантажити Slack (безкоштовно, доступна передплата)

3. TickTick (Позначте галочкою)

Хоча ведення журналу та відключення повідомлень є корисними методами підвищення продуктивності, ніщо не зрівняється з додатком, що дозволяє залишатися в курсі ваших завдань. Більшість сучасних програм для управління завданнями досить складні, але не такі прості. Він має супер-спрощений інтерфейс, який дозволяє вам створювати та відстежувати завдання з легкістю.

Завдання відображаються у вигляді списку та синхронізуються на всіх ваших пристроях, а також інтегруються з програмою “Календар” на вашому iPhone . Ви можете призначити їм чотири рівні пріоритету: високий пріоритет, середній пріоритет, низький пріоритет і відсутність пріоритету.

Як тільки ви надаєте задачі рівень пріоритету, вона переміщається вгору і вниз за списком (завдання з найвищим пріоритетом знаходяться вгорі). Це допоможе вам візуалізувати, які завдання потрібно усунути в першу чергу?

Також інші додаткові функції, такі як планування, повторення завдань, створення підзавдань, додавання деталей до кожного завдання та відстеження кожного завдання за допомогою таймера Pomodoro, все безкоштовно, роблять TickTick просто найкращим додатком для складання списку справ. У преміум-версії ви також зможете поділитися списками завдань зі своєю командою для покращення спільної роботи та використовувати вбудований календар.

Завантажити TickTick (бесплатно, доступна підписка)

2. Clockify (Синхронізація годинника)

Додаток Clockify для iPhone дозволяє відстежувати годинник, який ви витрачаєте на різні завдання. Програма дозволяє вводити час, витрачений вручну, або відстежувати його автоматично, а якщо ви відстежуєте час на роботі, ви навіть можете встановити погодинну ставку і розрахувати скільки ви заробили, виходячи з відстеженого годинника.

Якщо ви керуєте командою, яка працює на погодинній основі, ви можете використовувати Clockify для реєстрації часу, витраченого вашою командою на конкретний проект. У розділі “Звіти” програма пропонує розклад, в якому ви можете переглядати журнали обліку робочого часу за будь-який вибраний вами період (тижні, місяці і навіть роки).

Ви можете використовувати цей розділ для перегляду фінансових показників вашого проекту, таких як доходи, витрати, прибуток, оцінки та бюджет, і навіть ділитися журналами обліку робочого часу з клієнтами для прозорості ваших погодинних проектів.

Для власного використання досить безкоштовних функцій Clockify. Але вам, можливо, доведеться вкласти гроші у преміум-версію, щоб краще керувати своїми діями.

Clockify Завантажити: (безкоштовно)

1. Notion (Поняття)

Цей додаток продовжує працювати на території Росії, тому ми не рекомендуємо її використовувати!

Без зайвих слів, Notion – найкраща програма для підвищення продуктивності, яку ви можете використовувати. Воно може замінити практично будь-яку іншу програму для підвищення продуктивності, яку ви використовуєте, особливо програмне забезпечення для управління завданнями. Notion пропонує безліч функцій, які можна використовувати для підвищення продуктивності, від відмінного редагування тексту до збереження та відображення закладок.

Ви можете створювати різні папки для різних відділів (наприклад, для роботи, особистих справ та освіти). Потім, у кожній папці може бути необмежену кількість сторінок та підсторінок (сторінка всередині сторінки). На сторінку можна вставляти різні текстові формати, наприклад, контрольні списки, марковані списки, нумеровані списки, списки, що перемикаються, лапки і стилі заголовків.

Інтерфейс Notion також підтримує емодзі, які можна додати для стилізації своїх документів. Хоча ви можете створювати свої документи на свій розсуд практично для будь-яких цілей, ви також можете використовувати шаблони Notion для створення ідеальної інформаційної панелі або документа.

В цілому, Notion – це багатофункціональна організаційна програма, яка може спростити практично все, що ви робите, і все це безкоштовно.

Завантажити Notion (Бесплатно, доступна підписка)

Будьте продуктивні с вашим iPhone

Незалежно від того, чи не можете ви зосередитися на роботі або у вас неорганізований робочий простір, ви можете встановити ці програми для підвищення своєї продуктивності на iPhone і максимально ефективно використовувати свою повсякденну роботу.

Технології настільки просунулися вперед, що ми можемо покладатися на них практично у всьому, включаючи наші повсякденні завдання. Отже, якщо ви іноді відчуваєте себе перевантаженим повсякденними справами, обов’язково зверніться за допомогою до одного з цих програм для підвищення власної продуктивності.

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

View Comments

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Samsung Galaxy S25 Ultra на чіпі Snapdragon 8 Gen 4 обійшов Apple A18 Pro

    Інсайдер під ніком @tarunvats33 знайшов у базі Geekbench результати тестування Samsung Galaxy S25 Ultra на…

    25.09.2024

    Керівник OpenAI: штучний інтелект покращить життя кожного

    Генеральний директор OpenAI, компанії, що відома створенням чат-бота ChatGPT, Сем Альтман поділився своїм баченням майбутнього…

    24.09.2024

    Nothing Ear (Open) офіційно дебютували: стильний дизайн і до 30 годин автономності

    Компанія Nothing офіційно презентувала нові бездротові навушники Ear (open). Як видно з назви, це модель…

    24.09.2024

    Власники iPhone 16 знайшли унікальний спосіб як його покращити

    Користувачі нових айфонів в мережі діляться цікавим лайфхаком — вони використовують звичайні шкарпетки для своїх…

    24.09.2024

    Samsung Galaxy S25 Ultra протестували у Geekbench

    Нещодавно були проведені перші тести нового смартфона Samsung Galaxy S25 Ultra, результати яких виявилися несподіваними.…

    24.09.2024

    Новий Motorola Razr 50s офіційно представлений

    Компанія Motorola у червні цього року представила моделі Razr 50 та Razr 50 Ultra. Тепер…

    24.09.2024