Статті

Як батькам налаштувати смартфон дитини – важлива інструкція з безпеки

Share
Час читання: < 1 хв.

Просто купити смартфон та віддати його дитині – недостатній крок. Його потрібно належним чином налаштувати, оскільки насамперед це питання безпеки. Bigmir.net підготував найкращу інструкцію для батьків.

  • Створіть обліковий запис користувача. Він важливий для встановлення програм, контролю змін у системі (якщо телефон буде втрачено) та покупок.
  • Встановіть блокування екрана. Крок також є актуальним на випадок втрати гаджета. Додатково слід встановити паролі на всі папки. Пароль має бути надійним. Його повинні знати тільки ви та дитина.
  • Задайте двофакторну аутентифікацію. Цей обов’язковий захід допоможе дізнатися, чи намагалися зловмисники користуватися акаунтами дитини. До того ж, автентифікація – засіб контролю над грошима на прив’язаних картках (можна побачити спроби дітей витратити гроші на гри). Її потрібно налаштувати так, щоб усі коди підтвердження надходили тільки вам. Детальний матеріал bigmir.net про двофакторну аутентифікацію тут.
  • Налаштуйте сімейний доступ. Він дозволить фільтрувати контент, усунути все, що може шкодити психіці. Також його застосування дасть можливість заблокувати потенційно небезпечні відео та сайти.
  • Встановіть контроль екранного часу та увімкніть геолокацію.
Лужна Софія

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.

Опублікував
Лужна Софія
Tags: поради
  • Останні записи

    Керівник OpenAI: штучний інтелект покращить життя кожного

    Генеральний директор OpenAI, компанії, що відома створенням чат-бота ChatGPT, Сем Альтман поділився своїм баченням майбутнього…

    24.09.2024

    Nothing Ear (Open) офіційно дебютували: стильний дизайн і до 30 годин автономності

    Компанія Nothing офіційно презентувала нові бездротові навушники Ear (open). Як видно з назви, це модель…

    24.09.2024

    Власники iPhone 16 знайшли унікальний спосіб як його покращити

    Користувачі нових айфонів в мережі діляться цікавим лайфхаком — вони використовують звичайні шкарпетки для своїх…

    24.09.2024

    Samsung Galaxy S25 Ultra протестували у Geekbench

    Нещодавно були проведені перші тести нового смартфона Samsung Galaxy S25 Ultra, результати яких виявилися несподіваними.…

    24.09.2024

    Новий Motorola Razr 50s офіційно представлений

    Компанія Motorola у червні цього року представила моделі Razr 50 та Razr 50 Ultra. Тепер…

    24.09.2024

    Вибух навушників Samsung призвів до втрати слуху у дівчини

    На одному з форумів південнокорейської компанії Samsung з’явився незвичний пост зі скаргою. 24-річний чоловік розповів,…

    24.09.2024