Статті

Чому Redmi Band Pro – найкращий фітнес-браслет Xiaomi

Share
Час читання: 4 хв.

Напевно, кожен із вас знає про існування фітнес-браслету Mi Band. Компанія Xiaomi щорічно оновлює своє дітище, і в 2022 буквально на кожному кроці можна зустріти браслет Mi Band 7. Новинка отримала збільшений дисплей, додаткові функції та режими тренувань, але все одно не може стати нарівні з ще одним схожим, але менш відомим гаджетом китайського виробника Redmi Smart Band Pro . Це перший фітнес-браслет, випущений під брендом Redmi. І, хоча він вийшов раніше Xiaomi Smart Band 7, при подібній ціні девайс нітрохи не поступається більш розкрученому конкуренту, а в деяких аспектах навіть перевершує його.

Який фітнес-браслет купити

Mi Band 7 і Redmi Band Pro – 2 принципово різних пристроїв з погляду форм-фактора. Якщо Xiaomi Smart Band 7 – це класичний фітнес-трекер, що мало чим відрізняється зовні навіть від Mi Band 3, то Redmi Band Pro являє собою пристрій, що більше нагадує смарт-годинник. Браслет не овальний, а прямокутний.

Якщо ви дивитися виключно на характеристики, то не зрозумієте, навіщо взагалі потрібен Redmi Band Pro. Діагональ його екрану складає 1,47 дюйми, в той час як Mi Band 7 пропонує AMOLED-матрицю на 1,62 дюйми. Але у випадку з цими моделями діагональ не відіграє жодної ролі. Площа дисплея Redmi Band Pro більша. Отже, їм зручніше скористатися, якщо ви звикли керувати функціями безпосередньо через браслет.

Більше екран – більше інформації

Якщо ви відносите себе до економних людей, то, напевно, купите китайську версію Mi Band , але разом з цим зіткнетеся з невеликими незручностями. Якщо ви захочете підключити Mi Band 7 CN Version до смартфона через програму для фітнес-браслету Mi Fitness , побачите на екрані повідомлення про збій синхронізації. Щоб його прибрати, доведеться примусово обрати в налаштування програми регіон Китай .

Крім того, вирішивши заощадити, ви будете змушені підключати Mi Band до телефону , дивлячись на китайські ієрогліфи, а серед встановлених програм побачите зайві програми, які потрібні тільки в Китаї. При підключенні Redmi Band Pro використовувати милиці не доведеться, адже зараз на AliExpress він доступний виключно у глобальній версії.

Redmi Band Pro — характеристики

Чи відрізняються Redmi Smart Band Pro та Xiaomi Smart Band 7 з функціональної точки зору? Так, та ще й як! Але різниця ховається в дрібних деталях, на які багато хто з вас не зверне уваги. Обидва браслети вимірюють пульс, насиченість крові киснем (SpO₂) та рівень стресу в цілодобовому режимі, а також пропонують понад 110 режимів тренувань.

То в чому ж різниця? Давайте спочатку поговоримо про плюси Mi Band 7:

  • яскравість екрану (500 ніт vs 450 ніт);
  • щільність пікселів (326 ppi vs 282 ppi);
  • версія Bluetooth (5.2 проти 5.0);
  • циферблати (100+ vs 50+);
  • Завжди на дисплеї.

Почухавши голову і ще раз глянувши на характеристики Mi Band 7 , ви, можливо, передумаєте купувати інший фітнес-браслет. Але не варто поспішати. Redmi Smart Band Pro має 2 кілер-фічі, що змушують заплющити очі на всі плюси Xiaomi Smart Band 7 : автояскравість і GPS.

Чи варто купувати Mi Band 7 Pro

Redmi Band Pro – не єдиний гібрид фітнес-браслету та смарт-годин у лінійці продуктів Xiaomi. Також китайська компанія випустила Xiaomi Smart Band 7 Pro. Він позбавлений всіх недоліків Redmi Smart Band Pro, виділених у порівнянні з Mi Band 7, а ще пропонує те, чим не можуть похвалитися конкуренти: NFC та голосовий помічник Alexa.

Порівняйте розміри Mi Band 7 Pro (ліворуч) та Redmi Band Pro (праворуч)
Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

Опублікував
Митник Михайло
Tags: RedmiXiaomi
  • Останні записи

    5 несподіваних фактів про Wi-Fi роутер, які вас здивують

    Wi-Fi роутер зараз є майже в кожному домі, і він став таким же звичним пристроєм,…

    24.09.2024

    Свіжі фотографії демонструють оновлення дизайну Galaxy S25 Ultra

    Популярний інсайдер Ice Universe поділився новими деталями про дизайн Samsung Galaxy S25 Ultra, який може…

    24.09.2024

    Перші покупці iPhone 16 Pro розповіли про реальні проблеми смартфона

    Перші користувачі iPhone 16 Pro виявили проблеми з чутливістю сенсорного екрану. Багато з них повідомляють,…

    24.09.2024

    Названо найбільш продаваний смартфон у першій половині 2024 року

    Дослідницька компанія Omdia опублікувала рейтинг найпопулярніших смартфонів у світі, що відображає сучасні тенденції на ринку…

    24.09.2024

    Новий керамічний екран не врятував iPhone 16 від вразливості до падінь

    Останні моделі iPhone 16 від Apple отримали новий матеріал Ceramic Shield другого покоління, який, за…

    24.09.2024

    Apple готує редизайн Mac mini: ось усі деталі

    Наступного місяця Apple планує почати перехід Mac на нові чіпи M4, і однією з найочікуваніших…

    24.09.2024