Як надсилати зникаючі повідомлення у різних месенджерах: детальна інструкція

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Іноді під час листування виникає необхідність надіслати таке повідомлення, яке має відразу видалитись, щоб співрозмовник не зміг його переслати чи зберегти. Майже у всіх месенджерах ця функція є, але не всі знають, як їй користуватися. Давайте розумітися.

Реклама

Telegram

Тут все трохи складніше. Надіслати повідомлення, які самознищуються, прямо з чату не вийде. Доведеться створювати секретний чат. Для цього натискаємо на іконку профілю співрозмовника і в меню вибираємо “Почати секретний чат”. Тепер у полі введення тексту буде значок таймера. Натиснувши на нього, можна вибрати час, через який повідомлення автоматично видалятимуться. 

WhatsApp 

У WhatsApp повідомлення, що самознищуються, також присутні. Щоб увімкнути їх, натисніть на іконку профілю співрозмовника і знайдіть пункт “Повідомлення що самознищуються”. Щоправда, є один мінус – у WhatsApp мінімальний час, через який повідомлення вилучиться – 24 години. Тому тут ця функція підходить лише для того, щоб чат не засмічувався, а не для того, щоб швидко надіслати якусь важливу інформацію. 

Viber 

У Viber достатньо натиснути на іконку годинника, яка буде в полі введення тексту. Там можна вибрати час, через який повідомлення видалятимуться після прочитання співрозмовником. 

Instagram 

Щоб відправляти повідомлення, що самознищуються в Instagram, потрібно зайти в дірект, відкрити чат і клікнути по іконці “і” в правому верхньому кутку. Там буде пункт із однойменною назвою “Режим зникаючих повідомлень”. Залишається лише виставити час. 

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ