Названо 5 способів заряджання смартфона за відсутності електрики

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Після ракетних ударів по електростанціях в українських містах розпочалися віялові відключення. Багато хто виявився до цього не готовий. Ціни на PowerBank різко поповзли нагору. Експерти назвали п’ять способів поповнення заряду мобільного пристрою за умов відсутності електричної енергії.

Реклама

На жаль, далеко не всі з них доступні пересічному українцю. Разом з тим з п’яти способів можна вибрати один з найбільш відповідних.

PowerBank

Найпростішим способом заряджання смартфона після вимкнення електроенергії є використання портативного акумулятора. Головне, щоб він сам був заряджений. В умовах віялових відключень, що почастішали, експерти рекомендують придбати кілька АКБ на сім’ю.

Велосипедний генератор

У низці моделей велосипедів у колесі можна знайти компактний генератор. Він заряджається під час подорожей. Цілком зарядити смартфон за допомогою велосипедного генератора, звичайно, не вийде. Разом про те його можна використовуватиме часткового поповнення заряду.

Автомобіль

Якщо у вас є автомобіль, то ніщо не заважає зарядити смартфон. Для цього достатньо увімкнути запалення.

Лептоп

Якщо є заряджений ноутбук, то через USB-кабель від нього можна зарядити мобільний пристрій.

Смарт-динамік

Для заряджання смартфона можна використовувати смарт-динамік. Як правило, портативні колонки комплектуються ємними АКБ.

Для збільшення тривалості роботи смартфона в умовах відсутності електрики слід відмовитись від перегляду відеороликів, відвідування соцмереж та відеоігор. Експерти рекомендують відключити функцію геолокації, Bluetooth та автооновлення.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Джерелоprostomob.com

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ