Названо дві важливі помилки при виборі нового смартфона

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Видання порталу Gizchina перерахувало найпоширеніші помилки, які роблять власники при покупці нового смартфона. Відзначено два фактори, на які слід звернути увагу.

Реклама

Перше, на що рекомендується звернути увагу, це обсяг пам’яті нового пристрою. Сучасні програми стають все «важчими», місця займають все більше, а брак пам’яті негативно відбивається на роботі операційної системи смартфона.

Не варто заощаджувати: чим більший запас гігабайт у нового смартфона, тим комфортніше ним користуватиметься надалі. Не доведеться постійно чистити гаджет від зайвого сміття. Мінімальним обсягом пам’яті для смартфона у 2022 році вважається 128 Гб.

Друге, на що рекомендується звернути увагу, – це вага нового пристрою. У якомусь сенсі це справа смаку кожного і хтось віддає перевагу саме більш важким апаратам при виборі. Наприклад, такі моделі, як iPhone Pro Max, Samsung Galaxy S Ultra та Xiaomi Ultra.

Є користувачі, які вбачають у великій вазі смартфона певну надійність. Але на практиці це може викликати незручність у використанні, особливо для любителів «повисіти» у смартфоні, лежачи в ліжку. Пристрій, що випав випадково з рук, може заподіяти біль і навіть травмувати. Але хоч би яким був вибір моделі при покупці, вона повинна спочатку радувати нового власника і подобатися йому самому.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ