Статті

Названо найкорисніші функції сучасних смартфонів

Share

Всім привіт, друзі. Абсолютно кожен смартфон володіє певним набором, якихось функцій та інноваційних фішок кількість яких з кожним роком невпинно зростає. Однак далеко не всі з них корисні.

Саме тому в цій статті я вирішив розповісти вам про кілька сучасних функцій смартфонів, за які ми платимо, але вони за фактом є марними для 98% покупців. Стаття обіцяє бути цікавою, приємного читання:)

Екранний відбиток пальців

Ця функція була дуже цікава, як якась інновація, але не більше того, що користі за фактом ця інновація за собою абсолютно не несла, а ось нюансів з нею було хоч відбавляй. По-перше ця функція доступна тільки для amoled матриць, які багатьом зовсім не подобаються. Але це просто факт.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

При фізичному ударі, навіть невеликому, такі сканери часто починали сильно тупити, а якщо вже екран і зовсім розбитий, то сканеру доведеться сказати поки що. Заміна, як ви вже самі здогадалися, обійдеться вам у копієчку. При навіть трохи брудних чи мокрих руках цей сканер страшенно працює. Також любителі наклеїти на свій пристрій захисне скло або плівку можуть попрощатися з його якісною роботою. Переважно це, звичайно, на більш бюджетних моделях, але й флагмани далеко не виняток. Сподіваюся в майбутньому цю розробку якось модернізують, а зараз вона за фактом максимально марна.

Цифровий зум 100X

Зум – це безсумнівно круто, особливо, якщо він оптичний, якщо цифровий зум скажемо до 10, то це теж може бути корисно, сфотографувати щось далеко від себе без критичної втрати в якості.

Але виробники навіщось вирішили впхнути у свої смартфони стократний цифровий зум, хтось навіть примудрявся вставляти стодвадцятикратний і залишається лише питання “НАВІЩО?”. Це теж саме, що знімати через целофановий пакет, тому що не видно нічого. Але при цьому функція в смартфоні є тому будьте ласкаві заплатити за неї, незважаючи на те, що вона абсолютно марна.

Сповільнена зйомка

Я думаю, всі ви пам’ятаєте ці десятки рекламних роликів, де всі виробники показували максимально уповільнену зйомку на своїх флагманських пристроях і подавали це як життєво важливу функцію смартфона.

Насправді хтось хоч раз їй користувався? Раз, звичайно, так, може бути навіть два чи десять разів. а ось що потім? Ніхто про цю функцію навіть не згадав, адже величезна кількість людей за неї заплатили і до того ж чималі гроші. Якщо комусь і потрібна уповільнена зйомка, то є жоден десяток програм, який вам зі звичайного відео зробить уповільнене за кілька хвилин.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Лужна Софія

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.

Опублікував
Лужна Софія
  • Останні записи

    Чому шахраї телефонують на WhatsApp і Telegram

    Небажані дзвінки від шахраїв отримали новий різновид — тепер зловмисники дзвонять не лише за номером,…

    14.05.2024

    ChatGPT з’явиться на Mac як десктопний додаток

    Сьогодні на презентації весняного оновлення OpenAI компанія оголосила, що ChatGPT скоро стане доступнішим завдяки випуску…

    13.05.2024

    ПриватБанк здивував клієнтів: у банку спростили обмін валют

    Державна фінустанова "ПриватБанк" полегшила процедуру обміну валют для бізнес-клієнтів. Для цього запустили валютну торговельну платформу.…

    13.05.2024

    Чому на флешці не варто довго зберігати важливі файли

    Багато людей роками зберігають файли на USB-флеш-накопичувачах. На перший погляд, цей підхід є абсолютно правильним.…

    13.05.2024

    Sony Xperia 1 VI отримає більший оптичний зум, ніж Samsung Galaxy S24 Ultra

    Поточний флагманський смартфон Sony Xperia 1 V, має телефотокамеру з оптичним зумом від 3,5-кратного до…

    13.05.2024

    Представлений vivo X100 Ultra – флагман з найкращими на ринку камерами

    Компанія vivo провела у Китаї презентацію нової лінійки смартфонів, до якої увійшли моделі X100s, X100s…

    13.05.2024