П’ять девайсів Apple, які не варто купувати восени 2022 року

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

7 вересня 2022 року компанія Apple провела щорічну презентацію, на якій показала чотири моделі iPhone 14, три моделі годинника Apple Watch та оновлені AirPods Pro. Однак інсайдери кажуть, що це не останні новинки 2022 року.

Згідно з MacRumors, до кінця року Apple може провести ще щонайменше один захід, на якому представить нові девайси. У зв’язку з цим варто назвати пристрої, які не варто купувати новими прямо зараз, вони скоро можуть оновитися.

iPad Pro 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Професійна лінійка планшетів Apple не оновлювалася вже давно — з квітня 2021 року. Це означає, що у жовтні ми можемо побачити нові iPad Pro: можливо, з чіпом М2 та дисплеєм mini-LED у молодшій версії 11”.

Змін у дизайні начебто не очікується, але може бути й таке. Наприклад, досить давно ходять чутки про інтеграцію зарядки MagSafe в iPad Pro, а для цього доведеться зробити задній бік планшета скляним.

Базовий iPad

Про велике оновлення базового iPad в мережі поширюється дуже багато чуток, а значить «щось буде». Інсайдери очікують нового дизайну (щось середнє між поточним iPad 10 та iPad Air 5), збільшення дисплея та переходу на USB-С. Через зазначені зміни ціна може трохи підрости, але якщо все це вам не потрібно, то не проблема – поточний iPad 10 традиційно подешевшає після виходу iPad 11.

MacBook Pro 14” і 16” 

Професійні MacBook підкорили практично всіх, коли були представлені рівно рік тому. Новий дизайн, нові суперпродуктивні SoC, новий дисплей – у них добре практично все.

Однак до кінця року можуть вийти версії MacBook Pro із новими чіпами на базі Silicon M2. Втім, продуктивності минулорічних моделей вистачає більш ніж, тому тут ситуація подвійна. До речі, є відчуття, що Apple витримає паузу на два роки перед тим, як оновити «прошки».

Mac mini

Найкомпактніший комп’ютер Apple теж не оновлювався дуже давно — з 2020 року, з моменту релізу найпершого Silicon M1. Очевидно, що Mac mini прокачають у 2022 році. Швидше за все, він отримає SoC M2 та нову пам’ять, але грандіозних змін чекати не варто.

Apple TV 

Останній апдейт цього девайсу був у квітні 2021 року. Інсайдери кажуть, що зараз Apple розробляє приставку з чіпом A14 і 4 Гб оперативної пам’яті – девайс може бути представлений до кінця 2022 року.

А на які новинки чекаєте ви?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.