Найкрутіші фішки всіх моделей iPhone про які ви могли не знати

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Популярність iPhone, звичайно ж, обумовлено ім’ям бренду, статусом і ще багато чим. У тому числі і зручністю iOS. Операційна система таїть у собі безліч різних фішок, про які не в курсі навіть ті, хто давно користується яблучною продукцією. Саме тому ми підготували статтю, в якій розповідаємо про головні фішки iPhone. 

Редагування через “пробіл”

Всі ми знаємо, як важко буває виправити помилку в слові та потрапити пальцем у потрібне місце. Розробники iOS це передбачили та додали цікаву функцію. Якщо затиснути пробіл, ви зможете легко керувати курсором і точно підвести 

Швидке виділення повідомлень 

Якщо ви бажаєте швидко виділити повідомлення, які потрібно видалити, то в цьому допоможе спеціальний жест. Просто проведіть двома пальцями вниз по центру екрана, і ви почнете автоматично позначати повідомлення. Потім залишається лише видалити. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Скасування введення 

Якщо ви ввели в нотатки щось не те і хочете швидко видалити написане, просто струсіть телефон праворуч. Відміна останньої дії буде скасовано і текст буде видалено. Те саме можна зробити якщо двічі тапнути по дисплею трьома пальцями. 

Перемикання між відкритими програмами 

Щоб не переходити на головний екран і не викликати меню відкритих програм свайпом вниз, ви можете просто зробити свайп в нижній частині екрана при відкритій програмі вліво або вправо. Так ви будете перемикатися між запущеними програмами. 

Вимкнути дзвінки з невідомих номерів 

Втомилися від спам-дзвінків? Скористайтеся класною фічею та вимкніть їх. Перейдіть в налаштування та увімкніть тумблер навпроти опції “Заглушити невідомі номери”. 

Увімкніть мікрофон під час запису екрана 

Всі ми знаємо про зручну функцію запису екрана на iPhone. Але не все в курсі, що разом із зображенням з екрана можна записувати звук. Щоб зробити це, топніть та затисніть по іконці “запису з екрана” і дочекайтеся появи спеціального меню. У нижній частині натисніть іконку мікрофона. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.