Експерти назвали приховані функції Wi-Fi у смартфонах

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Wi-Fi є однією з найважливіших функцій у смартфоні, але далеко не всі користувачі можуть розкрити потенціал цієї технології.

Доступ до Інтернету в сучасному світі став уже базовою потребою кожної людини. І багато хто користується Wi-Fi, але далеко не кожен знає про його «приховані» функції. Експерти розповіли, що потрібно знати про цю технологію.

Виведення зображення зі смартфона на телевізор через Wi-Fi

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Щоб переглянути відео зі смартфона на великому екрані, достатньо активувати функцію трансляція і через мережу приєднати свій мобільний пристрій до телевізора. Для цього перейдіть в налаштування – розділ Wi-Fi – “підключення пристрою” і почніть пошук доступних девайсів. Коли ви знайдете пристрій, дозвольте на підключення.

Передача файлов по Wi-Fi Direct

Для передачі файлів між пристроями через Wi-Fi Direct потрібно увімкнути мережу на двох девайсах, перейти в Wi-Fi Direct, та у списку вибрати потрібний смартфон. Коли смартфони синхронізуються, можна надсилати дані.

Передача файлів по Wi-Fi за допомогою програм

Передавати файли між смартфонами Wi-Fi набагато швидше, ніж по Bluetooth. Встановіть з Google Play одну з програм (SHAREit, Filedrop або Instashare) на обидва телефони та забезпечте між ними з’єднання. За допомогою їх можна буде передавати файли.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.