Як заощадити заряд батареї на телефоні: два простих способи

В екстрених ситуаціях заряд допоможуть зберегти елементарні хитрощі

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ваш мобільний телефон може швидко розряджатися, якщо ви використовуєте одну з програм, так званих пожирачі енергії батареї. Іноді ви можете надто довго та активно користуватися смартфоном, забувши про підзарядку. Якщо під рукою не виявилося зарядного пристрою, а потрібно, щоб гаджет ще трохи попрацював і не вимкнувся – є вихід.

В екстрених ситуаціях можна провернути з мобільним деякі маніпуляції, які запобігають його повній розрядці. Як пише видання Reader’s Digest, йдеться про як мінімум два лайфхаки, які заощадять заряд акумулятора.

Варіант перший — перейти в авіарежим. Швидкий спосіб запобігти швидкій розрядці акумулятора — переключити його в режим польоту. Ви не зможете отримувати текстові повідомлення або шукати Інтернет, але заощадите енергію, тому що ваш телефон не буде постійно шукати стільниковий зв’язок або з’єднання Wi-Fi.

Другий спосіб вирішити проблему з телефоном, який ось-ось сяде – вимкнути його. Так ви точно збережете заряд батареї. Менш кардинальний, але схожий спосіб: залишити телефон у режимі зниженого енергоспоживання. Ви можете знайти його в налаштуваннях на iPhone або Android, зазвичай він називається так — режим економії заряду батареї.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.