За що люди так люблять продукцію від компанії Apple

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ні для кого не секрет, що продукція Apple є найпопулярнішою та затребуваною на земній кулі. Але ви колись замислювалися, чому так вийшло? Ні? Тоді давайте разом розберемося в тому, що купертинівці зробили, щоб заслужити на любов людей. 

Статус 

Для багатьох це головний момент. Продукція Apple вже давно є показником успіху та достатку, тому люди, бажаючи виглядати крутішими в очах інших людей, купують собі iPhone, AirPods та інші гаджети купертинівців. 

Маркетинг 

Рівних у маркетингу Apple немає. Найбільші уми рекламного мистецтва працюють у компанії і призводять до того, що з кожним роком компанія стає все популярнішою та популярнішою. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Екосистема 

Сперечатись з тим, що екосистема Apple максимально зручна не має жодного сенсу. Всі ваші пристрої з логотипом надкусаного яблука на спинці співіснують у єдиному просторі, що спрощує взаємодію з ними. Інші компанії беруть з Apple приклад і прагнуть до того ж, але поки що безрезультатно. 

Актуальність 

В основному це стосується смартфонів та планшетів. Ці гаджети залишаються затребуваними та актуальними значно довше за конкурентів на Android. Все за рахунок того, що Apple випускає оновлення для своїх пристроїв протягом 5, 6, а то і 7 років, тоді як девайси під керуванням “Зеленого робота” обмежуються двома-трьома великими оновленнями.

До того ж техніка Apple не сильно дешевшає з часом, що дозволяє продавати старі пристрої та своєчасно оновлюватись до нових. 

Безпека 

Ще один серйозний козир техніки Apple. Власник iPhone або iPad може не боятися чіпати вірус на свій пристрій, завантажуючи програму з AppStore. Весь софт, який потрапляє до магазину, проходить багатоетапну перевірку, тому програма від хакерів там точно не виявиться. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.