Як самостійно змінити мелодію вхідних дзвінків та SMS на Android

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Один із козирів операційної системи Android – свобода користувача. Він може кастомізувати будь-що, починаючи від іконок, закінчуючи мелодією дзвінка та вхідних повідомлень. Щоправда, не всі знають, як здійснити останнє. Давайте з’ясуємо разом. 

Як змінити мелодію дзвінка 

Дуже просто. Спочатку потрібно завантажити на телефон той рінгтон, який ви хочете поставити на дзвінок. Зробити це можна будь-яким способом: завантажити з інтернету прямо на телефон або встановити через ПК. Різниці немає жодної. 

Як тільки з цим покінчено, переходимо до найцікавішого. Налаштування мелодії на дзвінок. Маленьке уточнення – назва пунктів меню може відрізнятися залежно від моделі телефону та версії ОС, яка на ньому встановлена, але загалом алгоритм скрізь однаковий. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
  1. Відкриваємо “Налаштування”. 
  2. Шукаємо розділ “Звуки та вібрація”. 
  3. Прогортаємо до рядка “Мелодія виклику” та натискаємо на неї.

4. Якщо ви хочете поставити на дзвінок стандартний рінгтон, вибирайте будь-який із попередньо встановлених. Якщо ж свою власну пісню – натискайте на “Музика на пристрої” та шукайте потрібну композицію. 

На цьому все. Тепер кожен дзвінок буде супроводжуватися обраною вами піснею. 

Як змінити звук SMS 

Тут також немає нічого складного. Як і в попередньому випадку, спочатку вам потрібно завантажити необхідний рінгтон на телефон, а потім перейти в налаштування. Подальший шлях такий, як описано в попередньому пункті, тільки замість пункту “Мелодія виклику” вам знадобиться розділ “Звук сповіщення”. Тут і вибирається рінгтон. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.