Ось чому смартфон може раптово вимкнутись

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

За словами експерта, найчастішими причинами є конфлікти програмного забезпечення. Різні програми, встановлені на смартфоні, можуть призводити до конфліктів між собою та перегріву смартфона, внаслідок чого пристрій відключається.

Реклама

Також це стосується встановлення у смартфон різних оболонок – програмних модифікацій, які встановлюються поверх стоковего Android. Якщо це відбувається, то гаджет часто висне, починаються збої всього софту та довільне вимкнення.

При цьому експерт зазначив, що «iPhone, що Android – надійні. Люди не стикаються з перевантаженням апаратів. Якщо це починає відбуватися, треба перевіряти, що з телефоном технічно не так».

Крім того, до раптового вимкнення смартфона можуть призводити старі, зламані або неякісні акумулятори. Але це рідкісні випадки. Це стосується і падіння смартфона, після чого можуть відходити контакти батареї. Але це теж вкрай рідкісні випадки — «навіть не 1% телефонів, що впали».

Люди дуже часто ставлять всілякий софт, який призводить до часткової непрацездатності телефону. Цей софт між собою конфліктує. Найчастіша історія: на Android, наприклад, людина ставить паралельно три оболонки (програмні модифікації, які встановлюються поверх — стокове Android — прим. URA.RU), вони між собою конфліктують, апарат гальмує, гріється, і перегрів призводить до вимкнення.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ