Відомо, як захистити паролем будь-який додаток на смартфонах Android

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Є програми на смартфонах, які не мають жодної особистої інформації, а є й такі, які слід захистити від зловмисників чи просто сторонніх людей. Для цього в самих програмах можна підключити захист у вигляді пароля або чогось подібного. На жаль, ця функція не кругом і не завжди зручна. На щастя, якщо у вас смартфон на базі Android і він не найстарішої версії, то можна легко включити блокування паролем на всі додатки без винятку. Нижче пропонуємо ознайомитись з деталями.

Реклама

У налаштуваннях телефону доступна функція «Захист програм». Там можна налаштувати навіть захист у кілька етапів. У такому випадку, той, хто захоче отримати доступ до будь-якої програми, повинен буде вгадати пароль на самому телефоні для розблокування, тоді відгадати пароль до програми та ще й усередині самої програми (потрібно обов’язково щоб вони були різні).

Ось як це робиться. Заходимо до налаштувань, де потрібно знайти розділ «Програми», а там уже «Захист програм». Далі ставте галочки у тих додатків, які потрібно і натискаєте “Задати пароль”. Захист може здійснюватись за допомогою звичайного цифрового пароля або графічного ключа. Ви вибираєте той варіант, який найбільше подобається.

Ми б рекомендували насамперед захищати електронну пошту, месенджери та програми онлайн-банку. Це основні ресурси, де можна отримати вашу особисту інформацію та використовувати її проти вас. На рахунок решти програм, це на ваш вибір. Ви самі маєте оцінити, де у вас на смартфоні зберігається якась таємна інформація. Можливо, це блокнот чи щось подібне. У будь-якому випадку, поставивши пароль на програми, ви будете менше хвилюватися, що хтось зможе викрасти дані.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: