Експерти розповідають, чого не можна робити з телефоном під час зарядки

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Багато користувачів смартфонів самі винні в тому, що вони швидко ламаються. Найбільшу помилку люди роблять під час зарядки телефону. Фахівці сервісного центру розповідають, що гаджет не може робити під час зарядки.

Реклама

Про це повідомляє SantePlusmag.

Ви не можете телефонувати та приймати дзвінки

Коли смартфон заряджається, він повинен бути нерухомим. Власники повинні уникати телефонних дзвінків у цей час. Для цього можна активувати режим польоту. Тоді процес зарядки акумулятора буде проходити швидше.

Якщо хтось чекає на важливий дзвінок або потребує екстреного дзвінка, від’єднайте зарядний пристрій перед використанням телефону.

Інтернет і соціальні мережі

Використання соціальних мереж заборонено. Тому що в цьому випадку телефон буде в режимі перегріву. Це може призвести до здуття батареї та інших серйозних пошкоджень. Вимкніть Wi-Fi, мобільний інтернет і залиште гаджет. Це значно збільшить термін служби акумулятора.

Не заряджайте телефон занадто довго

Якщо ви даєте своєму смартфону заряджатися протягом ночі, ви робите це неправильно. Перезарядка може перевантажити батарею і привести до перегріву гаджета. Також вночі може бути стрибок напруги в мережі, тому смартфон блокується і згорає.

Не розряджайте телефон до критичної позначки

Найкраще налаштувати гаджет на зарядку, коли акумулятор розряджений на 50-60%. Кожен раз, коли смартфон підключається до зарядки «останнього подиху», ресурс ємності акумулятора знижується. Найкраще заряджати телефон кілька разів протягом дня.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ