Названо найпоширеніші типи поломок iPhone

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 3 хв.

Навіть найкращі та дорогі пристрої мають недоліки. Незважаючи на старання виробників та використання сучасних технологій при виробництві, пошкодження трапляються і з технікою Apple iPhone. Загальні несправності торкаються як програмного забезпечення, і його компоненти.

Реклама

Що ламається у айфонах?

Більшість несправностей у пристроях Apple помічають одразу після прем’єри тієї чи іншої моделі. Іноді такі поломки є результатом недбалості виробника, а іноді – наслідком специфікації смартфона. Якщо виявити заводські дефекти невдовзі після виходу моделі ринку, їх можна швидко виправити. Це дозволяє випустити ринку вдосконалений пристрій, у якому відсутні раніше діагностовані несправності.

Проте користувачі iPhone повідомляють про такі незручності, як:

  • короткий час автономної роботи;
  • нечуйний екран;
  • проблеми з динаміком;
  • перегрівання пристрою.

Крім того, можуть бути механічні пошкодження айфонів. Їх наслідком є, наприклад, поломка дисплея або розтріскування об’єктива камери.

Заводський брак та інші найпоширеніші поломки

Коли справа доходить до гаджетів марки Apple, таких як iPhone, типовими несправностями в основному виступають поломка скла та об’єктиву камери. Ця проблема є типовою для пристроїв, які падали з висоти, а корпус або захисне скло не витримали ударної сили. У разі пошкодження скла в телефоні, яке є для цього бренду одночасно і декоративним елементом, і захищає внутрішню частину апарату від забруднень, ремонт не передбачає особливих труднощів. Потрібно лише замінити пошкоджений елемент на новий.

Дефекти, пов’язані з лінзами, набагато серйозніші

Залиття айфону теж поширена причина звернення до сервісів ремонту iPhone. Буває, що користувачі недбало ставляться до смартфону, а деякі взагалі залишають його у випадкових місцях. З цієї причини пошкодження внаслідок дії води так само поширене, як падіння з висоти.

Поширені несправності акумулятора

Багато програм на телефоні можуть призвести до надмірного зносу цього елемента. Варто зазначити, що пошкоджений акумулятор може бути дуже небезпечним як для телефону, так і для його власника. У ситуації, коли помічені серйозніші симптоми його пошкодження, такі як здуття або коли пристрій почав відключатися сам собою, необхідно буде звернутися за допомогою до фахівців. Акумулятор нового телефону слід підбирати саме до вибраної моделі. Це дозволить комфортно користуватися телефоном, не побоюючись раптової розрядки.

Поширені несправності iPhone для різних моделей телефонів

У випадку з пристроями марки Apple, такими як iPhone – заводський шлюб окремих моделей може суттєво відрізнятись один від одного. Наприклад, у iPhone 7 і 7 Plus можливі проблеми зі звуковою системою, що тягне за собою дискомфорт при розмові по гучномовному зв’язку. Сам звук спотворюється, що ускладнює розуміння співрозмовника.

Відрізнялися телефони цієї серії та проблемами, пов’язаними з гучним процесором. Користувачі також нарікають на автоматичне перемикання пристрою в режим польоту. Це створювало проблеми у людей, які чекали на важливий дзвінок, а зв’язатися з ними не було можливості через налаштування пристрою.

Моделі iPhone 8 і 8 Plus теж не обійшлися без вад. До заводських дефектів цих пристроїв можна віднести досить неприємну проблему із герметичністю корпусу. Під час заряджання він іноді розгерметизувався.

iPhone SE – найменш аварійна модель з погляду зареєстрованих виробничих дефектів. Користувачі позитивно висловлюються про нього. Але окремі блоки мають проблеми з часом автономної роботи. Візит у сервіс та заміна його пошкодженого елемента, втім, позбавляє всіх незручностей.

Як відремонтувати пристрій?

Не намагайтеся самостійно ремонтувати обладнання. Для цього необхідні відповідні знання та обладнання. Завдяки професійному підходу можна відновити дані з розбитих РК-дисплеїв і повторно завантажити їх на замінений елемент. Спроба відремонтувати їх своїми руками може призвести до ще більших проблем.

Найпоширеніші несправності iPhone можна легко виправити у хорошому сервісі Apple. Якщо ви цінуєте час та професійну підтримку, звертайтесь до професіоналів із багаторічним досвідом роботи у цій галузі. Вони швидко та професійно вирішать будь-яку проблему з вашим iPhone. Вони виправлять будь-які недоліки з використанням оригінальних запчастин від виробника.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ