У чому Xiaomi Mi Band 7 став кращим за старіші моделі

Час читання: < 1 хв.
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Експерт розповів, які «фішки» та поліпшення на вас чекають, якщо ви придбаєте фітнес-браслет Xiaomi Mi Band 7.

За словами експерта, Xiaomi Mi Band 7 (Smart Band 7) порівняно з попередніми версіями справді став трохи кращим. Насамперед, у нього трохи збільшився дисплей, він став приблизно на 10% яскравішим, підвищилася також ємність акумулятора (зі 120 до 180 мА*год).

Для деяких новою зручною функцією Mi Band 7 стане Always on Display. Крім того, виробник додав до пристрою ще більше спортивних режимів. Тобто в цілому зміни не такі значні, але якщо у вас раніше не було фітнес-браслетів, але Smart Band 7 виглядає однозначно цікавіше за інші.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ще одна корисна функція, яку повернули до Mi Band 7 (Smart Band 7), – це розумний будильник. Браслет здатний визначати, коли ви заснули, відстежувати всі фази сну та самостійно встановлювати оптимальний час для підйому.

Крім того, керувати фітнес-браслетом ви можете і через програму на смартфоні.

Висновок

Якщо ви збираєтеся міняти Xiaomi Mi Band 6 на Mi Band 7 (Smart Band 7), то цього особливого сенсу немає. Але якщо ви купуєте подібний пристрій вперше, то придивитися до Smart Band 7 безперечно варто.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.