Статті

Найпопулярніші програми для зміни обличчя на Android смартфони

Share
Час читання: < 1 хв.

Для Android-телефонів доступна безліч різних додатків. Існують і програми, за допомогою яких можна швидко поміняти обличчя на фотографії. Якщо ви шукаєте саме такий софт, але не знаєте, який додаток завантажити, читайте статтю до кінця.

№5 – YouCam Perfect

YouCam Perfect – чудовий варіант, який дозволить швидко поміняти обличчя на фотографії. Все відбувається буквально в пару кліків, тому зробити кумедні зображення зможе абсолютно будь-хто.

№4 – Face Swap Live

Face Swap Live використовує технологію доповненої реальності, дозволяючи міняти обличчя перед створенням фотографії, тобто у прямому ефірі. Ви можете накласти обличчя якоїсь знаменитості, дитини чи навіть собаки. Все обмежується лише вашою фантазією.

№3 – Faceover

Faceover – зручний додаток для заміни особи. З його допомогою можна не тільки помінятися фізіономіями з другом або кимось іншим, але й усіляко відредагувати обличчя. Повертайте, обрізайте та виконуйте найрізноманітніші маніпуляції. Результат виходить реалістичним і точно вам сподобається.

№2 – Snapchat

У Snapchat дуже легко змінити обличчя. Достатньо включити фронтальну камеру, зробити тап із утриманням по зоні, де знаходиться ваше обличчя та вибрати ефект заміни обличчя. Потім залишається направити камеру на ту людину, з якою ви хочете помінятись обличчям, після чого програма за частки секунди видасть кумедний підсумковий результат.

№1 – Reface

Якщо вам потрібно поміняти обличчя на відео, то сміливо качайте Reface. Зі своїм завданням додаток справляється якісно, ​​підсумковий результат виглядає шалено реалістично. Крім того, у програмі можна створювати картинки, анімації та просто редагувати відео.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: Android
  • Останні записи

    CryptoQuant прогнозує позитивну динаміку крипторинку у III кварталі 2024 року

    Експерти аналітичної компанії CryptoQuant прогнозують позитивний рух на криптовалютному ринку у третьому кварталі 2024 року,…

    30.06.2024

    Застосування штучного інтелекту для боротьби з хакерами

    Ваша фантазія про використання штучного інтелекту (ШІ) у кібербезпеці має потужний потенціал і відкриває двері…

    30.06.2024

    Як убезпечити себе від інтернет-шахраїв: поради експертів

    У наш час інтернет-шахрайство стає все більшою загрозою, і важливо приділяти увагу заходам безпеки для…

    30.06.2024

    Скасований Google Pixel Fold у 2020 року показали наживо

    Гнучкий смартфон Google Pixel Fold не був першою спробою Google створити складний телефон. Насправді, Google…

    30.06.2024

    Незабаром якість мобільного зв’язку в Україні різко зміниться

    Попри ворожі обстріли та проблеми з енергопостачанням, провідні українські оператори мобільного зв'язку, такі як Київстар,…

    30.06.2024

    Apple Music отримає нову функцію в iOS 18, яку Apple не рекламує

    У минулому місяці ми обговорювали цікаву функцію, яка, як повідомляється, з'явиться в Apple Music разом…

    30.06.2024