Експерт пояснив, чому не можна брати SIM-карти, які роздають у громадських місцях

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

У центрі будь-якого українського міста можна знайти того, хто видає сім-карту. На перший погляд, такий підхід здається логічним. Водночас це суперечить усім усталеним правилам. Експерти пояснюють, чому не варто носити сім-карти розкладеними у людних місцях.

Реклама

По-перше, SIM-карту можна зареєструвати на певну компанію. Після поповнення у вас залишаться лише кошти. По-друге, шахраї можуть роздавати сім-карти на вулиці. Якщо картковий рахунок відкрито в банку за допомогою картки, ніщо не заважає отримати доступ до нього шляхом перевипуску картки.

На початку розвитку мобільного зв’язку в Україні мобільні оператори розповсюджували SIM-карти в громадських місцях з рекламною метою. Сьогодні цього робити не потрібно. Мобільні оператори мають більш ефективні інструменти для просування своїх послуг. Крім того, протягом цього періоду є час для зміни законодавства. Мобільні оператори більше не мають права роздавати SIM-карти на вулиці.

Експерти рекомендують купувати SIM-карту в фірмовому салоні оператора зв’язку. Куплену SIM-карту найкраще відразу зареєструвати на себе. У цьому випадку шахрай не зможе його переоформити.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ