Про зміни наочно: Xiaomi Band 7 проти Band 6

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Ведучий YouTube-каналу «SMART ОГЛЯД» порівняв дві моделі фітнес-браслетів від Xiaomi (Mi Band 6 та Mi Band 7) та пояснив, чи є сенс у заміні молодшої версії на старшу.

Реклама

Щодо комплекту, то він у Mi Band 7 не змінився взагалі. У коробці лежить так само сам браслет і зарядка. Дизайн у пристрою теж майже не змінився, тільки сім стала трохи ширше шести і діагональ з 1,56 зросла до 1,62 дюйма. Також стали більше іконки та розмір шрифтів, тому читати з Mi Band 7 стало зручніше.

Працювати Mi Band 7 став трохи швидше, ніж Mi Band 6. Як і останньою моделлю, новинкою можна керувати через мобільний додаток.

Значення максимальної яскравості у 7-ки стали трохи вищими. Хоча все ж таки і шість, і сьома читаються на сонці добре.

Далі – про спортивні режими. Їх на Mi Band 7 стало 120 замість 30. А ще з’явилася функція Always on Display, але через неї “жити” браслет став максимум два-три дні.

Місткість акумулятора теж збільшилася. Вона у Mi Band 7 почала дорівнювати 180 мА год порівняно зі 125 мА год. Але при цьому заряд нова модель приблизно стільки ж, скільки і стара, тобто близько тижня. Заряджається повністю 7, як і 6, за 90 хвилин.

Загалом вимірює сон, кількість кілометрів під час бігу тощо. Mi Band 7 непогано та досить точно.

Висновок

Оскільки різниця в ціні між Mi Band 6 та Mi Band 7 зовсім невелика, із цих двох пристроїв краще брати останнє. В цілому ж ці фітнес-браслети за характеристиками дуже схожі, тому якщо у вас вже Mi Band 6, то купувати 7-ку все ж таки не варто.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ