Що робити, якщо смартфон «не бачить» SIM-карту

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Багато користувачів стикаються з ситуаціями, коли мобільні пристрої перестають визначати SIM-карти. За словами експертів, поспішати в сервісний центр в цьому випадку немає необхідності. Цілком можливо, що цю проблему можна вирішити самостійно.

По-перше, вам слід перезавантажити смартфон. Існує велика ймовірність того, що ви «побачите» SIM-карту після перезавантаження. Якщо цього не відбувається, то необхідно визначити, що саме винен – ​​смартфон або сім-карта. це дуже просто. Необхідно переставити «сімку» в другому смартфоні. Якщо працює, мобільний пристрій несправний.

Фахівці рекомендують перевірити контакти сім-карти на предмет забруднення. Почистити їх можна звичайною гумкою. Також корисно перевірити приймач SIM-карти. З часом його контакти розсовуються. Щоб їх розпрямити, слід скористатися тонкою голкою.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Через збій програмного рівня пристрій може не «бачити» SIM-карту. Цю проблему можна вирішити шляхом скидання налаштувань. Якщо жодне з перерахованих способів вирішення проблеми не допомогло, на жаль, звернення в сервісний центр вам не уникнути.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.