Як прибрати нав’язливу рекламу у Facebook – інструкція

epa06911784 A close-up image showing the Facebook app on an iPhone in Kaarst, Germany, 08 November 2017 (reissued 26 July 2018). According to reports on 26 July 2018 Facebook shares suffered losses of almost 150 billion USD after it reported less than expected growth in 2nd quarter 2018 revenues that rose 42 per cent to reach 13.23 billion USD. Facebook also said they had 2.23 billion mothly users, 20 million less than expected by analysts. EPA-EFE/SASCHA STEINBACH
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
При використанні Facebook на комп’ютері з браузера рекламу можна заблокувати за допомогою спеціальних програм. Наприклад, F.B. Purity, Ad Blocker для Facebook чи інші.

Багато хто міг помітити, що після пошуку певної інформації в Google в Facebook відразу ж з’являється багато тематичної реклами. Якщо вам не подобаються такі оголошення.

За словами експертів Держспецзв’язку, реклама у соціальній мережі може відображатися з кількох причин. Перша – налаштована таргетована реклама. Наприклад, на киянина віком 20-45 років, якому подобаються велосипеди. Друга – майданчик, ймовірно, зберігає інформацію про ваші уподобання.

Для того, щоб не бачити у стрічці новин конкретної реклами потрібно:

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
  • Натиснути на повідомленні значок у вигляді трьох вертикальних точок.
  • Вибрати бажану долю оголошення: приховати, поскаржитися (відмінний варіант для постів шахраїв, спаму та публікацій з образливим змістом), приховати рекламу від конкретного роботодавця.
  • Змінити загальні параметри показу реклами. На головній сторінці Facebook натисніть значок у вигляді трикутника, переходьте в “Налаштування та конфіденційність”, а потім ще раз у “Налаштування” та в пункт “Реклама”.

“Тут можна побачити сторінки, реклама яких показувалася вам у стрічці. А також список рекламодавців, рекламу від яких ви сховали або навпаки – натискали на неї. Також саме тут можна внести зміни до даних, які використовуються для показу реклами. Наприклад, дозволити чи заборонити використання інформації з вашого профілю. Або виключити себе з аудиторії певного рекламодавця тощо”, – резюмували у Держспецзв’язку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.