Експерти дали поради щодо вибору першого смартфона для дитини

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Експерти дали поради щодо вибору першого смартфона для дитини. Оскільки в сучасному світі гаджет стає швидше необхідністю, ніж розкішшю, питання стає досить важливим.

Смартфон допомагає батькам контролювати місцезнаходження дитини та її стан. Пристрій може збирати дані про електронний щоденник, використовуватися як засіб зв’язку та надавати певні розваги. Фахівці радять насамперед вибирати девайси, які підходять для дітей за своїми функціями. Одним з найважливіших факторів є удароміцність і захист від різних пошкоджень.

Найкращим вибором буде модель із пластиковим корпусом, що має рівень захисту від вологи та пилу за стандартом IP67 або 68. Виробники обіцяють здатність девайса витримати занурення на 30 хвилин, проте варто пам’ятати, що йдеться про тестування з дистильованою водою, яка не зустрічається у звичайних умовах. . Чим більша солоність рідини, тим вищий ризик роз’їдання важливих частин гаджета. Стандарт IP53 говорить, що аксесуар не буде пошкоджений навіть при попаданні вологи або пилу в пристрій.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Екран для смартфона дитини повинен мати діагональ 6-6,3 дюйми. Такого розміру буде достатньо комфортного використання. До того ж, великий дисплей не шкодитиме очам маленького користувача. Під час придбання смартфона потрібно оцінити обсяг пам’яті та продуктивність девайсу. Краще брати девайси від популярних брендів, оскільки їх значно легше відремонтувати. У пристрої обов’язково потрібно використовувати опцію «батьківського контролю».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.