Через що ваш смартфон працює повільно

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Багато користувачів стикаються з проблемою того, що їхні телефони з часом сповільнюються. Однак вони не усвідомлювали, що неправильна операція під час операції може спричинити це. Детальніше про них і про те, як використовувати гаджети, щоб вони працювали якомога довше, читайте в цьому матеріалі.

Програми, що працюють у фоновому режимі

Оперативна пам’ять є важливим ресурсом, і її нестача може уповільнити роботу смартфона. Ось чому ваш телефон почне гальмувати, якщо у вас у фоновому режимі працює кілька ресурсомістких програм. Особливо це стосується моделей, які не мають багато оперативної пам’яті (4 ГБ або менше). Отже, коли ви виходите з програми, запустіть диспетчер завдань і видаліть звідти процес.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Відсутність постійної пам’яті

Ще один спогад, який може уповільнити роботу смартфона. Цього разу про постійну пам’ять. Якщо цього буде недостатньо, гаджет почне сильно гальмувати. На телефоні бажано мати 5-10 ГБ вільного місця. Регулярно очищайте непотрібні файли, відео та фото можна зберігати на флешці або переносити в хмарне сховище.

Вірус

Ще однією причиною сповільнення роботи смартфонів може бути наявність вірусів. Це особливо важливо для користувачів, які люблять завантажувати програми з лівого сайту. Щоб видалити віруси, ви можете завантажити антивірусне програмне забезпечення та просканувати свій пристрій. Якщо це не допомогло, і ви впевнені, що на гаджеті є шкідливе програмне забезпечення, допоможе тільки скидання налаштувань до заводських. Але майте на увазі, що після цього всі дані будуть видалені зі смартфона.

Встановити останнє оновлено

Так, ви правильно почули, у деяких випадках інсталяція оновлення може уповільнити роботу телефону. Справа в тому, що багато виробників штучно сповільнюють свої пристрої, спонукаючи користувачів купувати нові смартфони. Це сучасні реалії, і єдиний спосіб уникнути цього – відмовитися від установки будь-яких серйозних оновлень. Однак таким чином ви все ще можете використовувати нові функції, тож вибір за вами.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.