Чому не можна купувати смартфони, які стоять на вітрині: шість причин

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Напевно, ви здогадуєтеся, що вітринні зразки смартфонів краще все-таки не купувати. І це правда. Є шість пояснень до цього.

Зазвичай смартфони з вітрини продаються зі знижкою. Хоча бувають і випадки, коли продають такі товари за повною ціною, якщо вони виглядають зовні як нові. Проте брати вітринні зразки таки не варто. І ось чому.

  1. Коробку, де лежав смартфон, вже відчиняли . Якщо ви отримаєте телефон у незапечатаному вигляді, він сам по собі вже втратить товарний зовнішній вигляд. Крім того, в коробці від апарата може не вистачати якихось елементів. Найкраще це перевірити ще в магазині.

    ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
  2. Смартфон вже активовано . На жаль, ви не знаєте точно, скільки цей апарат стояв на вітрині. Гарантійний термін пристрою починається з моменту його активації, тому невідомо, чи встигнете замінити якісь запчастини за гарантією.

  3. Акумулятор може бути зношений . На вітрині смартфони зазвичай підключені до заряджання. Це означає, що такий процес зарядки-розрядки триває цілими днями. Це поступово погіршує стан батареї.

  1. Дисплей може виявитися вигорілим . Коли екран смартфона постійно увімкнений при максимальній яскравості, це може призвести до вигоряння дисплея. В результаті перенесення кольорів стає гірше.

  2. Телефоном користувалися інші люди . Це означає, що подібні пристрої можна назвати б/в.

  3. Смартфон може бути після гарантійного ремонту . Нерідко на вітринах стоять саме такі апарати.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.