Експерти назвали оптимальну кількість перезавантажень смартфона на місяць

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо смартфон починає підгальмовувати або «глючити», переважна більшість користувачів вирішують цю проблему за допомогою перезавантаження. Як виявилось, зловживати цим методом не можна. Журналісти Sante з’ясували в експертів, скільки разів протягом місяця можна перезавантажувати мобільний пристрій, щоб не завдати йому шкоди.

Експерти пояснили, що перезавантаження смартфона є такою самою стандартною операцією, як, наприклад, очищення оперативної пам’яті. У певних випадках вона справді здатна прискорити продуктивність пристрою, а також усунути дрібні баги у його роботі.

Перезавантаження корисне для смартфона лише в тому випадку, якщо воно виконується користувачами відповідно до стандартів. Експерти рекомендують перезавантажувати апарат один раз на тиждень. Робити це слід за допомогою кнопки вимкнення. Перед увімкненням смартфона необхідно почекати кілька хвилин.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Перезавантаження пристрою є обов’язковим у таких випадках:

  • Встановлення оновлень операційної системи.
  • Надмірне нагрівання корпусу смартфона.

Якщо вам доводиться перезавантажувати апарат частіше за чотири рази на місяць, то в його роботі безумовно спостерігаються неполадки. Навіть старі смартфони не вимагають перезавантаження частіше ніж один раз на тиждень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.