Чому не варто викидати старий смартфон? Альтернативи використання

Вже зовсім скоро, в рамках осінньої презентації, Apple може уявити свої нові планшети. У тому числі базовий iPad.

Багато користувачів навіть не здогадуються скільки можливо застосувань у телефону. Саме тому після покупки нового гаджета, вони залишають старий припадати пилом без діла або того гірше — викидають. У цій статті ми розповімо, як можна використовувати непотрібний смартфон. 

Веб камера 

Якщо у вас під рукою немає веб-камери, або пристрій знімає в дуже поганій якості – зробіть вебку зі смартфона. Для цього потрібно скачати всього один додаток, а сам процес займає буквально пару хвилин і по силі навіть повному чайнику. 

Камера спостереження 

Ще один спосіб влаштувати старий смартфон – зробити з нього камеру відеоспостереження. Як і в вищезазначеному способі особливих проблем немає – обійтися можна одним додатком. Тільки врахуйте, що в подібному режимі гаджет може довго не прожити, оскільки доведеться постійно використовувати його в момент, коли він підключений до розетки, що впливає на термін життя акумулятора. 

Навігатор 

Відмінне застосування старому смартфону зробити з нього автомобільний навігатор. Для цього потрібно лише докупити присоску, що дозволяє зручно зафіксувати телефон, а також відповідну програму. Більшість такого софту поширюється безкоштовно, тому тут не доведеться витрачати жодної копійки. 

Пульт дистанційного керування 

Варіант лише для власників смартфонів із ІЧ-портом. Зі старого гаджета можна зробити пульт дистанційного керування і зручно контролювати роботу кондиціонера, вентилятора або будь-якого іншого пристрою. 

Накопичувач 

Якщо ваш телефон має пристойний обсяг пам’яті, можна зробити з нього подібність портативного жорсткого диска для зберігання важливих файлів. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.