Топ-3 способи захистити екран смартфона від подряпин

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Переважна більшість користувачів смартфонів користуються захисними чохлами. Вони дозволяють захистити мобільні пристрої від механічних пошкоджень. Наприклад, якщо гаджет впаде з висоти, чохол амортизує удар об поверхню. На жаль, екрани смартфонів неможливо захистити. Для цього йому потрібна окрема охорона. На думку експертів, є як мінімум три простих способи захистити екран мобільного пристрою від тріщин і подряпин.

1. Поліетиленова плівка

За допомогою поліетиленової плівки екран смартфона можна захистити від дрібних подряпин. Головним недоліком такого способу захисту дисплея є необхідність частої заміни плівки, оскільки вона дуже швидко втрачає товарний вигляд.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Плівка ділиться на глянсову і матову. На відміну від глянцевих плівок, матові менше відбивають світло під прямими сонячними променями. Водночас світлова маска робить картинку чіткішою, а контраст – сильнішим. Дуже важливо, щоб поліетиленова плівка мала олеофобне покриття. В іншому випадку вам доведеться продовжувати стирати відбитки пальців з екрана.

2. Захисне скло

У порівнянні з плівкою скло міцніше. Окуляри з рейтингом твердості 7H стали найпопулярнішими захисними окулярами на ринку. За потреби ви можете знайти окуляри з рейтингом 10H. Слід пам’ятати, що захисне скло коштує дорожче плівки.

Якщо дактилоскопічний датчик в смартфоні знаходиться під екраном, якщо встановити занадто товсте скло, він перестане реагувати на дотики.

3. Дисплейний спрей

Ще один спосіб захисту екрану смартфона – спеціальний спрей. Це дозволяє захистити його від подряпин. Головна перевага цього способу захисту – простота.

Не забувайте, що екран необхідно обприскувати кожні дванадцять місяців. Якщо на ньому є тріщини і подряпини, то за допомогою спрею їх не усунеш.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.