Чим небезпечна зарядка телефону в машині?

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Мобільні телефони, які вже міцно увійшли в наше життя, мають властивість втрачати заряд в самий невідповідний момент. Однак важливо не тільки знати, на який відсоток краще заряджати смартфон, а й уникати цього процесу в машині. Причина проста – електрична система машини не дуже стабільна.

Реклама

Детальніше про те, чим небезпечна зарядка мобільного телефону в автомобілі, читайте у нас. Зауважимо, що випадків несправностей і несправностей відповідного обладнання небагато.

Бездротова зарядка смартфона вважається найбезпечнішим варіантом. Однак не кожен автомобіль має таке обладнання, а їх додаткова установка економічно дуже дорога. Не дивно, що більшість водіїв вирішують не використовувати додаткові кабелі та перехідники (через відсутність спеціальних USB-портів).

Однак найбільшу небезпеку становить якість зарядного пристрою. Очевидно, що більшість матеріалів на нашому ринку виготовлені в Китаї, що саме по собі говорить про якість подібної продукції. Якщо можливе падіння напруги, що не виключено в бортовій електромережі автомобіля, цей заряд може просто згоріти.

Крім того, акумулятор смартфона також може вийти з ладу через проблеми із зарядним пристроєм. Це лише мінімальні наслідки, так як короткі замикання виключити неможливо, тому страждає навіть «начинка» машини.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ