Рекомендації експертів: чому не можна купувати телефон із вітрини

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Техніка з вітрини зазвичай продається із суттєвою знижкою. Наскільки це вигідно і чи виправдовує чи втрачені переваги від володіння абсолютно новим гаджетом, з’ясували експерти.

У магазинах продавці часто рекомендують скористатися знижкою та купити техніку з вітрини. Чи варто це робити?

Експерти однозначно радять – ні, не варто! Безумовно, заощаджені на купівлі гроші є приємним моментом, проте мінусів ви отримуєте значно більше. І вони не перекриваються знижкою.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Насамперед, на вітрині телефони неодноразово брали до рук і перевіряли інші можливі покупці, що фактично робить телефон вживаним. Але це ще не найстрашніше.

Постійне знаходження телефону на вітрині призводить до вигоряння дисплея та втрати ємності акумулятора. Правила зарядки для виставкових зразків також рідко дотримуються: часто стоять на зарядці тривалий час.

Але найважливіше, що активацію телефону вже здійснено, таким чином ви можете втратити кілька місяців гарантії від виробника, навіть якщо гарантія від продавця не зміниться. А вона покриває найменшу кількість гарантійних випадків.

Зверніть також увагу, що відкрита коробка може призвести до того, що частина аксесуарів може бути випадково втрачена або забута при формуванні покупки.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.