Статті

Як надовго зберегти зовнішній вигляд iPhone

Share

Смартфон – невід’ємний атрибут сучасної людини. Його використовують для роботи, перегляду фільмів та створення нотаток. Враховуючи скільки коштує айфон 12, кожному власнику «яблучного» гаджета хочеться якомога довше зберегти презентабельність пристрою. Дотримання простих правил дозволить значно продовжити життя телефону.

Фактори ризику

Вплив певних обставин сприяють погіршенню характеристик айфону:

  • Потертість на корпусі. Вони виникають у місцях, яких найчастіше стосуються користувачі у процесі експлуатації гаджета. У зоні ризику тильна сторона телефону. Сучасні моделі виконуються із якісних матеріалів, стійких до зносу. Але навіть це не гарантує появи потертостей корпусу при інтенсивній експлуатації.
  • Подряпини. Причина їх появи – контакт із сторонніми предметами, наприклад, ключами чи монетами. Невеликі сліди практично непомітні, тоді як глибокі як псують зовнішній вигляд пристрою, а й погіршують його технічні характеристики. Адже в них забивається пил та бруд.
  • Сколи. Гаджет не застрахований від падінь, у яких на його поверхні виникають сколи. Такі пошкодження не впливають на функціональність смартфона. Одночасно естетичні характеристики гаджета будуть безповоротно втрачені.
  • Тріщини. Дисплей, прикрашений такою “сіточкою”, не тільки виглядає непривабливо. Також тріщини погіршують його експлуатаційні характеристики, адже екран погано реагує на дотик.

Описані вище неприємності можуть статися навіть з найакуратнішим користувачем. Одночасно є кілька способів захисту, що дозволяють мінімізувати ризик пошкодження гаджета.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як захистити гаджет

Найпростіший і найнадійніший спосіб – це акуратне поводження. Не слід тримати айфон поруч із іншими предметами. Це дозволить уберегти пристрій від подряпин. Бажано виділити для нього окрему кишеню чи відсік. Не рекомендується торкатися гаджета брудними руками. Також не слід залишати його на краю столу, щоб унеможливити ризик випадкового падіння.

Відмінними захисними властивостями має спеціальна плівка. Аксесуар зберігає цілісність корпусу, запобігаючи появі на ньому подряпин та потертостей. Також він захищає гаджет від бруду. Плівка кріпиться на дисплей за допомогою спеціальної речовини на силіконовій основі. На ринку представлені кілька різновидів захисного аксесуара, які відрізняються один від одного завтовшки та рівнем щільності.

Ще один спосіб захистити айфон від негативного зовнішнього впливу – використання спеціального чохла. Пристрій зводить до мінімуму вплив на телефон різних чинників, починаючи від дотику з гострими предметами і закінчуючи падінням з висоти. Застосування чохла забезпечує всебічний захист смартфона. Плівка наноситься лише на дисплей, тоді як інші частини пристрою залишаються відкритими. Чохол захищає смартфон цілком, у тому числі задню панель та кутові грані.

На ринку представлені різні моделі захисних аксесуарів. Особливою популярністю користуються водонепроникні вироби. Вони розроблені спеціально для людей, які ведуть активний спосіб життя. У цьому випадку значний ризик потрапляння на пристрій вологи. Втім, подібна неприємність може статися й у приміщенні. У послуги часто звертаються користувачі, які впустили телефон у ванну або раковину. Під впливом води тонка електроніка виходить з ладу майже миттєво. Вологозахисний чохол надійно захищає пристрій від дії вологи. Сучасні моделі аксесуарів мають додаткові функції, наприклад, вбудований акумулятор або сонячну панель. Таке поєднання не тільки захищає айфон, а й дозволяє залишатися на зв’язку.

Для людей, які займаються спортом, чудовим вибором стане протиударний чохол. Він зводить до мінімуму негативні наслідки для смартфона при падінні з висоти від 2 до 4 м. Для виготовлення аксесуарів використовуються сучасні матеріали, що дає можливість амортизувати удар.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

Опублікував
Митник Михайло
Tags: iPhone
  • Останні записи

    Спецслужби назвали соціальні мережі, які становлять загрозу національній безпеці України

    Противник активно проводить психологічні операції проти України за допомогою tiktok. Розвідка також бачить загрози національній…

    19.05.2024

    Що потрібно знати під час створення пароля для свого облікового запису

    Кіберполіція рекомендує дотримуватися цих порад під час створення пароля та використання облікового запису. Для створення…

    19.05.2024

    У “Vodafone” відповіли абонентам, чому може зникнути Інтернет

    Скарги на Vodafone почали надходити після введення графіків відключення електроенергії по всій Україні. "Тут знову…

    19.05.2024

    Названо 10 найпоширеніших помилок при зарядці смартфона

    У сучасному світі смартфон став нашим незамінним помічником. Ми використовуємо його для дзвінків, спілкування, роботи,…

    19.05.2024

    Все дуже серйозно. OpenAI посилює захист конфіденційності

    В останньому матеріалі видання Vox з'явилася інформація про те, що компанія OpenAI, відома своїми розробками в галузі…

    18.05.2024

    Відомо, що Apple не розповіла про новий iPad Pro

    На початку цього року купив новий MacBook Air. Це була 13-дюймова модель початкового рівня із…

    18.05.2024