Топ-5 функцій для Android, яких немає у iPhone

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Шанувальники iOS та Android залишаються незмінними у своїх уподобаннях, і сильні сторони тієї чи іншої операційної системи навряд чи змінять їх уявлення.

І все ж експерти склали список «фішок», які доступні тільки власникам телефонів на Android.

  • Копія програми з іншим обліковим записом. Наприклад, ви можете встановити два WhatsApp на свій телефон і використовувати різні облікові записи для роботи та особистого спілкування.
  • Кілька користувачів Android. Ви можете дозволити іншим людям користуватися вашим телефоном, перевівши їх у режим гостя.
  • Підключіться до комп’ютера. Ця функція використовується не дуже часто, але смартфони Android надають доступ до всієї внутрішньої пам’яті, що дозволяє легко переносити файли з комп’ютера на телефон. Смартфони Apple набагато обмеженіші, вони мають доступ лише до фотографій і відео.
  • Лаунчери. Користувачі Android можуть налаштувати головний екран на свій смак. Це особливо важливо, коли потрібні великі шрифти, зручні значки або навіть теми.
  • Системні програми. Нещодавно в iOS додали можливість встановлювати сторонні програми замість стандартних програм, але лише змінюючи браузер. В Android ви можете замінити будь-яку стандартну програму на спеціальну програму: навіть Телефон, Браузер або Повідомлення.

Проте експерти пояснюють, що Apple постійно додає нові оновлення та функції: зокрема, вони дозволяють ремонтувати телефони самостійно без анулювання гарантії.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.