Статті

Найоригінальніші гаджети, які підійдуть як подарунок

Share
Час читання: 2 хв.

Гаджети настільки тісно пов’язані з життям сучасної людини, що багато хто вважає їх найкращими подарунками. Однак, що робити, якщо не хочеться дарувати смартфон, навушники чи щось звичайне? Прочитати цю статтю. У ній ми зібрали п’ять незвичайних девайсів, які здивують будь-кого. 

Портативний принтер 

Ціна: 5 000 грн

Компактний принтер HP Sprocket Select може роздрукувати щойно зроблену фотографію з розмірами 2.3х3.4 дюйма. Головне — щоб у вас під рукою був спеціальний папір. Разом із принтером постачається спеціальна програма, через яку можна відредагувати фотографію перед друком. У ньому можна додати на зображення спеціальні марки, щоб з ними можна було взаємодіяти в доповненій реальності. 

Кружка з контролем температури 

Ціна: 6 000 грн

Розумна чашка Ember відмінний подарунок для любителів кави, чаю та інших гарячих напоїв. Власник може регулювати температуру напою прямо з телефону, а вбудованої батареї достатньо для підтримки заданої температури протягом 1.5 годин. 

Самоочисна пляшка 

Ціна: 4 500 гривень

Якщо той, кому ви зібралися дарувати подарунок, ходить до залу чи просто веде активний спосіб життя, він точно оцінить пляшку LARQ Bottle PureVis. Вона оснащена ультрафіолетовою лампою, яка знищує всі бактерії на поверхні пляшки та у воді. Крім того, конструкція пляшки дозволяє рідині в ній залишатися теплою протягом 12 годин та холодною протягом доби. 

Водонепроникна бездротова колонка 

Ціна: 7 500 гривень

Водонепроникна стовпчик від Bose видає шикарне звучання, а корпус захищений за стандартом IP67, що гарантує захист від вологи. Автономність досягає великої позначки о 12 годині. Постачає пристрій у трьох кольорах: чорному, білому та синьому. 

Портативна сонячна панель 

Ціна: 4 000 гривень

Для людей, які проводять на вулиці більшу частину вільного часу, це дуже цікавий подарунок. Від сонячної панелі Goal Zero можна заряджати смартфони, навушники та навіть ноутбуки – достатньо підключити пристрій через USB-провід. Девайс легко складається та оснащується спеціальним кріпленням для фіксації на рюкзаку. 

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

Опублікував
Митник Михайло
Tags: поради
  • Останні записи

    Десятки рекламних зображень розкрили дизайн Galaxy S24 FE

    Портал Android Headlines опублікував понад 60 детальних рендерів "фанатської" версії Galaxy S24 FE. Більшість зображень…

    17.09.2024

    iPhone 11, 12, 13 і 14 з iOS 18 розряджаються швидше, ніж з iOS 17

    Одне з перших відеопорівнянь часу роботи популярних смартфонів Apple із встановленими iOS 17 та новою…

    17.09.2024

    Вийшла фінальна версія iOS 18 з новими функціями

    Apple анонсувала iOS 18 на Всесвітній конференції розробників 2024 у червні, а вчора розпочалося поширення…

    17.09.2024

    Огляд iOS 18: нові можливості, фішки та інструкції

    У липні Apple анонсувала нову iOS 18, і ми з перших днів взяли участь у…

    17.09.2024

    Користувачі Samsung стикаються з несподіваними проблемами через нові оновлення

    Минулого тижня Google випустив вересневе оновлення безпеки для Android, попереджаючи про ризики кібератак на пристрої.…

    17.09.2024

    У бета-версії WhatsApp для Android з’явилася нова функція

    WhatsApp почав роботу над функцією згадок у статусах ще в березні, і незабаром вона стане…

    17.09.2024