Як увімкнути Always On Display на iPhone: проста інструкція

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

У далекому 2017 році компанія Apple випустила смартфон iPhone X, який став першим мобільним пристроєм Apple з OLED-дисплеєм.

Реклама

Крім основних переваг даного типу екрану, якими можуть вважатися перенесення кольорів, чіткість зображення, яскравість і глибокий чорний колір, є і ще одна “прихована” функція. Фішка OLED-екрана це можливість відображення інформації на заблокованому екрані (Always On Display). Однак з якихось причин Apple вирішила не активувати цей режим роботи на iPhone X. Але сторонні розробники як завжди приходять на допомогу.

Все, що потрібно від користувача, це зайти в офіційний магазин додатків App Store і встановити програму OLEDX. Після встановлення заходимо до «Параметри» — «Основні» — «Універсальний доступ» та увімкніть «Гід-доступ». Саме це налаштування дозволяє застосуванню працювати із заблокованим екраном (це і є головна фішка Always on Display). При цьому боятися цієї програми не варто, вона не завдасть шкоди вашому смартфону, оскільки в App Store потрапляють лише перевірені та сертифіковані програми.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ