Куди не можна класти смартфон влітку

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ведучий аналітик Mobile Research Group Ельдар Муртазін розповів, у які місця не можна класти смартфон у літню спеку.

За його словами, постійне знаходження на сонці згубне для пристрою, тому смартфон не можна класти на торпедо – передню панель автомобіля та підвіконня. Якщо гаджет тривалий час знаходиться під прямим сонячним промінням, може вигоріти екран.

Експерт зазначив, що на сонці яскравість екрану може підвищитись до граничної, екран може вигоріти. На практиці це характерно для однієї нагоди, коли ви водій і ваш смартфон на сонці 5-6 годин, постійно включений і працює на максимальній яскравості.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

При цьому пристрій не можна охолоджувати в холодильнику – може статися розгерметизація корпусу та потекти клей. Смартфон повинен остигати природним чином.

«Там, де вам комфортно, там комфортно і вашому смартфону. Якщо ви відчуваєте, що сонце палить, дуже спекотно, смартфон потрібно прибрати. Найчастіші місця, де смартфон почувається дуже погано, – це торпедо автомобіля та вікно, під прямим сонячним промінням. Якщо ви подивіться будь-яку інструкцію, там написано – уникати прямого сонячного світла», – розповів Ельдар Муртазін.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.