Названо правила економії заряду батареї смартфона

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Експерти назвали правила, при дотриманні яких вдасться продовжити заряд живильної батареї смартфона. Зробити це дозволяється різними способами, щоб у відповідальний момент не втратити можливість зв’язатися з близькими або знайомими.

Реклама

Фахівці порадили перевіряти в налаштуваннях мобільного пристрою перелік додатків, що активно працюють. Найненажерливіші програми бажано відключати, якщо вони не використовуються власником гаджета для виконання важливих функцій. Завдяки цьому знизиться навантаження на акумулятор і смартфон розряджається довше.

“Злісним споживачем” є екран смартфона. У налаштуваннях можна зменшити яскравість підсвічування. Дисплеї не висувають особливих вимог до харчування при відображенні темних відтінків. Білі тони значно підвищують навантаження на акумулятор.

З метою уповільнення витрати заряду в налаштуваннях можна оптимізувати роботу процесора. За рахунок цього прийому вдасться продовжити заряд батареї на довше. До списку правил потрапив вибір режиму економії енергії в налаштуваннях смартфона.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ