Що таке Samsung Free та як його відключити на смартфоні

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Samsung Free – це безкоштовна послуга корейського виробника, що збирає вміст своїх користувачів. Програма, попередньо встановлена ​​на різних моделях бренду, поєднує статті, відео, подкасти і навіть ігри.

Заміну Bixby Home програму можна знайти ліворуч від головного екрана смартфона Samsung. Щоб отримати доступ до нього, просто проведіть пальцем по екрану праворуч, активуючи програму, передаючи користувачеві всі персоналізовані пропозиції.

Як вимкнути Samsung Free на смартфоні

Однак використання програми не обов’язково: насправді вимкнути Samsung Free на телефоні досить просто та легко. Якщо ви більше не користуєтеся Samsung Daily або Bixby Home і хочете не використовувати альтернативні сервіси, або ви просто не зацікавлені у безкоштовному каналі, просто скористайтесь одним із наведених нижче методів деактивації. Пам’ятайте, що процедура повторної активації програми така сама.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Спосіб 1:

  • Зведіть пальці на головному екрані.
  • Проведіть пальцем по екрану вліво і на панелі Samsung Free вимкніть перемикач дисплея у верхньому правому куті.

Спосіб 2:

  • Увійдіть до програми Налаштування.
  • Перейдіть на вкладку “Головний екран”.
  • Вимкніть “Додати медіа-сторінку на головний екран” (Samsung безкоштовно).

Незважаючи на те, що є цікавою функцією і здатна надавати інформацію та персоналізований вміст користувачам пристроїв бренду, очевидно, деякі користувачі не хочуть використовувати програму.

Якщо ви також не зацікавлені, дотримуючись вказаних вище порад, ви можете позбутися від Samsung Free і легко перестати отримувати повідомлення від програми.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.