Стало відомо, як швидко зарядити смартфон

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Телефони буквально незамінні за умов війни. Вони в основному використовуються як зв’язок, а не для розваги, як це було раніше. Смартфон часто підводить у самий невідповідний момент – потрібна зарядка батареї. Фахівці розповіли, як швидко підживити акумулятор.

Заряджання гаджета – досить простий процес, проте не всі знають, як прискорити її. Допоможуть п’ять перевірених способів упоратися із завданням.

Використовуйте оригінальну зарядку

Оптимальний вибір – пристрій, що йшов у комплекті зі смартфоном. Краще не використовувати USB-порти і не заряджати телефон від ноутбука – це буде втричі довше.

Оптимізуйте зарядку USB

Якщо телефон заряджає через USB, вимкніть синхронізацію. Не забувайте: якщо ви переводите ноутбук або комп’ютер в енергозберігаючий режим глибокого сну, струм USB-портів відключається. У такому разі телефон не буде заряджатися.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вимкніть смартфон

Включений девайс продовжує споживати енергію. Заряджання батареї буде набагато швидше, якщо телефон вимкнено. Як варіант, можна використати “режим польоту”.

Уникайте екстремальних температур

Техніка, як і багато живих істот, не любить різкого перепаду температур. Спека чи мороз погано впливають на роботу пристрою. Намагайтеся не залишати телефон на холоді або під прямим сонячним промінням. Оптимально використовувати його за 22 градусів – при кімнатній температурі.

Правильно доглядайте акумулятор

Виробники радять щонайменше раз на місяць повністю розряджати батарею, а потім заряджати її до 100%. Улюблений смартфон стане “швидшим” ​​і порадує вас швидкою зарядкою.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.