Названо найкращі безкоштовні VPN-розширення для Google Chrome

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У цьому світі, повному кіберзагроз, приховування вашої особи є найважливішим. Тому використання віртуальної приватної мережі (VPN) стало дуже популярним. VPN не лише приховують вашу особу, але й дозволяють обійти обмеження геоблокування. VPN може бути програмним забезпеченням на вашому комп’ютері, або розширенням, доступним для браузерів.

Оскільки більшість інтернет-користувачів покладаються на Google Chrome, більшість популярних VPN доступні як розширення для Chrome. Chrome поставляється з безліччю універсальних функцій, будь то безпека, налаштування або стабільність. Додаючи розширення, можна зробити його потужнішим і налаштувати на свій розсуд.

Ви можете легко знайти безліч безкоштовних VPN для Google Chrome. Однак лише деякі змогли виправдати ваші очікування. У цьому пості ми перерахували деякі з найкращих розширень VPN для Chrome.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Найкращі безкоштовні розширення VPN для Chrome

1. CyberGhost

CyberGhost, безкоштовне розширення VPN, доступне для всіх браузерів, таких як Chrome та Firefox. Одним клацанням миші можна отримати доступ до будь-яких веб-сайтів з обмеженим доступом за допомогою цього розширення VPN для Chrome. Давайте подивимося на можливості CyberGhost:

  • Цей безлімітний VPN для Chrome доступний безкоштовно і може використовуватися в усьому світі, навіть у країнах з інтернет-цензурою.
  • Він побудований на блокчейні Ethereum, що гарантує, що Ваші дані залишаться зашифрованими.
  • Це дозволяє вам отримувати доступ до веб-сайтів із географічним обмеженням та блокувати шкідливий контент.

Цей VPN-проксі для Google Chrome допомагає шифрувати трафік браузера, щоб зловмисники не могли перевірити ваші дії в Інтернеті. Натисніть кнопку живлення та підключіться до сервера CyberGhost, виберіть місцезнаходження сервера, і вашу IP-адресу буде змінено.

Додайте це до Chrome

2. Windscribe

Windscribe – одна з найкращих безкоштовних VPN для Google Chrome, яка може допомогти вам приховати свою особистість та фізичне місцезнаходження. Ви також можете заблокувати рекламу та трекери на веб-сайтах. Давайте подивимося на можливості Windscribe:

  • Це дозволяє запобігти відстеження веб-сайтів та дозволяє отримати доступ до веб-сайтів із географічним обмеженням.
  • Він маскує вашу IP-адресу, і ви можете отримати приватний доступ до нових сайтів, заблокованого контенту та заблокованих веб-сайтів у більш ніж 30 країнах.
  • Це запобігає крадіжці даних хакерами при підключенні до Інтернету через загальнодоступний Wi-Fi.

Це один із найкращих проксі-серверів для Chrome, оскільки він не дозволяє рекламодавцям переслідувати вас в Інтернеті. Крім того, зберігає вашу особу та не зберігає дані користувача.

Додайте це до Chrome

3. Hotspot Shield

Одне з найкращих розширень VPN для Chrome для доступу до будь-яких заблокованих веб-сайтів. Надбудова проста у використанні та поставляється з блокуванням реклами, блокуванням файлів cookie, блокуванням трекерів та захистом від шкідливих програм. Давайте подивимося на особливості:

  • Це дозволяє вам отримувати доступ до таких веб-сайтів, як YouTube, Twitter та Facebook на роботі, у школі чи вдома.
  • Він шифрує всі ваші дії в Інтернеті, щоб зробити їх безпечними у будь-якій загальнодоступній або приватній мережі без додаткового програмного забезпечення.
  • Це дозволяє вам переглядати анонімно та уникати брандмауерів без відстеження.

Активація в один клік, це unlimited VPN for Chrome дозволяє легко маскувати і приховувати ваш IP, особистість та місцезнаходження від веб-сайтів та онлайн-трекерів, щоб гарантувати, що ваша конфіденційність залишиться недоторканою.

Додайте це до Chrome

4. TunnelBear

Ще один з кращих проксі для Google Chrome , TunnelBear дозволяє отримати доступ до Інтернету в приватному порядку. Незалежно від того, чи використовуєте ви загальнодоступний Wi-Fi або хочете отримати доступ до заблокованих веб-сайтів, TunnelBear допоможе вам. Давайте подивимося на можливості TunnelBear:

  • Він не дозволяє веб-сайтам, інтернет-провайдерам та рекламодавцям відстежувати ваші дії в Інтернеті.
  • Він залишається прихованим під час використання загальнодоступного Wi-Fi.
  • Він постачається зі швидкою приватною мережею з підключенням до 20 країн.

Цей браузерний VPN для Chrome є легким і доступним для Android, iOS, Windows і macOS.

Додайте це до Chrome

5. NordVPN

NordVPN – це безкоштовний VPN для Google Chrome, який допоможе вам зберегти вашу цифрову особистість у безпеці та конфіденційності в Інтернеті. Це також допоможе вам уникнути дратівливої ​​онлайн-реклами. Давайте подивимося на можливості NordVPN:

  • Це легкий плагін та простий у використанні.
  • Він забезпечує легкий доступ до обмежених розважальних сайтів та платформ соціальних мереж.
  • Інструмент поставляється з функцією безпеки CyberSec, яка обмежує доступ до сайтів із шкідливим вмістом.

Все, що вам потрібно зробити, це натиснути «Автоматичне підключення», і NordVPN не дозволить зловмисникам шпигувати за особистим життям і діями в Інтернеті. 

Додайте це до Chrome

6. Betternet

Ще одне найкраще VPN-розширення для Chrome. Betternet допомагає отримати доступ до всіх заблокованих веб-сайтів, зберігаючи при цьому безпеку. Цей необмежений VPN для Google Chrome просто підключається до Інтернету без жодних обмежень. Давайте подивимося на можливості Betternet:

  • Це безкоштовний VPN-сервіс, який не вимагає входу в систему або реєстрації.
  • Все, що потрібно, це один дотик і підключення до VPN, вибір місцезнаходження.
  • Він розблокує заблокований контент та обмежені веб-сайти, такі як Facebook, Twitter, Youtube тощо.

Це Google Chrome proxy extension здатний визначити ваше місцезнаходження та підключити вас до найближчого сервера. Таким чином, з’єднання буде встановлене швидше.

Додайте це до Chrome

7. Browsec VPN

Browsec VPN – це безкоштовний VPN для Chrome, який шифрує трафік і спрямовує його через захищену хмарну мережу. Це дозволяє приховати вашу особистість та відлякати зловмисників. Давайте подивимося на можливості Browsec VPN:

  • Це приховує ваше реальне розташування від веб-сайтів, які ви переглядаєте.
  • Це дозволяє отримати доступ до заблокованих веб-сайтів, таких як Twitter, Facebook, з роботи.
  • Він також дозволяє вам отримувати доступ до служб потокової передачі музики та відео, таких як Netflix, Spotify, SoundCloud та Hulu, та інших обмежених кількома країнами.

Browsec – це браузерний VPN для Chrome, який захищає загальнодоступні Wi-Fi з’єднання від кіберзлочинців, які бажають вкрасти вашу особисту та фінансову інформацію.

Додайте це до Chrome

8. DotVPN

DotVPN, одна з найкращих безкоштовних VPN для Chrome, надає вам доступ до заблокованих веб-сайтів. Це розширення проксі-сервера Chrome включає такі функції, як конфіденційність в Інтернеті та безпека Wi-Fi. Давайте подивимося на особливості DotVPN:

  • Це необмежений VPN Chrome, який захищає з’єднання під час використання загальнодоступного Wi-Fi, стільникових підключень для передачі даних та інших загальнодоступних місць.
  • Він дозволяє перемикатися між локаціями без жодних меж.
  • Це дозволяє вам отримати доступ до всіх веб-сайтів, служб потокового аудіо та відео та платформ соціальних мереж.

DotVPN – це оптимізована мережа VPN, яка забезпечує необмежену пропускну здатність та швидкість. Усього одне натискання, і ви можете підключитися до VPN і отримати доступ до Інтернету в безпечній мережі.

Додайте це до Chrome

9. Zenmate VPN

Zenmate VPN також є гарним рішенням для кібербезпеки, яке постачається у вигляді проксі-розширення Chrome. , що забезпечує вашу безпеку та конфіденційність під час перегляду в Інтернеті. Давайте подивимося на можливості Zenmate VPN:

  • Він шифрує весь ваш трафік і приховує вашу IP-адресу, щоб ви могли виходити в Інтернет, залишаючись анонімним.
  • Це дозволяє вам змінити віртуальне розташування, щоб отримати доступ до заблокованого контенту у вашому регіоні.
  • Він шифрує ваші дані і запобігає їх крадіжці хакерами і припиняє відстеження.

Zenmate VPN поставляється з більш ніж тридцятьма VPN-серверами на вибір, включаючи Великобританію та США.

Додайте це до Chrome

10. Avira Phantom VPN

Avira Phantom VPN – це безкоштовний VPN для Chrome, який дозволяє вам безпечно та конфіденційно отримувати доступ до будь-яких веб-сайтів. Він поставляється з необмеженою пропускною спроможністю та пропонує шифрування даних. Давайте подивимося на можливості Avira Phantom VPN:

  • Він розблокує веб-сайти та обходить брандмауери разом із шифруванням даних.
  • Він маскує вашу IP-адресу і приховує вашу особу від вашого інтернет-провайдера.
  • Це дозволяє вам отримати доступ до каналів новин, веб-сайтів потокового відео та сайтів соціальних мереж, які заблоковані для вашого регіону.

Avira Phantom VPN – це VPN-проксі для Google Chrome, який не дозволяє рекламодавцям відстежувати вас під час перегляду та не дозволяє збирати та використовувати ваші особисті дані.

Додайте це до Chrome

Отже, це одні з найкращих розширень VPN для Chrome. Ви повинні використовувати ці безкоштовні VPN для Chrome і працювати в Інтернеті без відстеження. Тепер отримуйте доступ до контенту з обмеженим доступом, використовуйте загальнодоступний Wi-Fi, не турбуючись про крадіжку даних. Спробуйте будь-який зі списку і насолоджуйтесь анонімним переглядом Інтернету.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.