Головна Статті Названо шість найкращих телефонів з двома SIM-картами

Названо шість найкращих телефонів з двома SIM-картами

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Телефони з двома SIM-картами у свій час були справжнім трендом. Багато виробників хвалилися, що у них є такі моделі, а інші взагалі намагалися вмістити в корпусі відразу три сімки. Потім це стало нормою, але поступово телефони почали повертатися до односімочного компонування, іноді пропонуючи замість eSIM. Але результат один — зараз не всі телефони підтримують нормальну роботу з двома сімками. Щоб простіше було вибрати новий телефон, якщо друга сімка для вас є основним, ми підготували для вас цю добірку. Сідайте зручніше і вибирайте.

Який телефон купити з двома сімками

Samsung Galaxy S22 Ultra – великий телефон

Galaxy S22 Ultra з великою батареєю, чудовим екраном, найновішими внутрішніми компонентами та чудовими камерами є одним з найкращих телефонів, доступних сьогодні. Йому можна пробачити будь-яку кількість сімок, але тут все чесно, і в нього їх дві. Тому він заслужено посідає місце у нашому списку.

Samsung Galaxy S21 FE – найкращий телефон середнього рівня

Якщо вас цікавить апарат середнього рівня, то Galaxy S21 FE – найкращий вибір на сьогоднішній день. Телефон оснащений чудовим залізом, найкращим у класі екраном, гідними камерами та акумулятором на цілий день роботи. Він може здатися дорогим, але за ці гроші він буде найкращим серед рівних. І так, він підтримує дві сімки.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

ASUS Zenfone 8 – недорогий, але гідний

Zenfone 8 поєднує у собі найкращі функції, які ви знайдете в середньому сегменті, та пропонує їх у невеликому корпусі. 5,92-дюймовий AMOLED-екран ідеально підходить для використання однією рукою, при цьому він має частоту оновлення 120 Гц, Snapdragon 888, 8 ГБ ОЗП та 256 ГБ постійної пам’яті. Це не найчастіший телефон, який можна купити скрізь, але цікавий.

Xiaomi 12 – хороший Xiaomi

Xiaomi 12 доступний не скрізь, але продається на більш ніж 30 міжнародних ринках. Телефон має елегантний дизайн та оснащений універсальною системою камер, а найприємніше те, що він підходить для використання однією рукою. І, як і всі телефони Xiaomi, у стандартній комплектації він підтримує дві SIM-картки.

Oppo Find X5 Pro – керамічний смартфон

Oppo Find X5 Pro – один з найкращих китайських телефонів, випущених на міжнародний ринок. Телефон має чудовий керамічний цільний корпус, що виділяється на тлі інших типових моделей. Він оснащений найновішим обладнанням і пропонує камери, які не поступаються найкращим телефонам від Samsung та Google.

POCO X4 Pro — бюджетний телефон із двома сімками

POCO пропонує один з найкращих варіантів, якщо вам потрібен бюджетний телефон із двома слотами для SIM-карток. X4 Pro працює на процесорі Snapdragon 695, має 256 ГБ пам’яті, оснащений 108-мегапіксельною камерою та батареєю ємністю 5000 мАг, якої при помірному використанні має вистачити на два дні.

Найкращі телефони з двома сімками

Майже всі телефони на Android поставляються зі слотом для двох SIM-карток, але деякі все ж таки воліють залишати одну SIM-карту, і прикладів стає все більше. А ще є телефони, де друга сімка не може працювати одночасно з першою, і по суті другий слот просто позбавляє вас необхідності витягувати одну карту і вставляти іншу для того, щоб скористатися нею.

Найкращий вибір, і не тільки за принципом двокартки, на даний момент – Samsung Galaxy S22 Ultra. Я не дуже добре ставився до Ultra-серії, коли вона йшла з приставкою ”20”, але минулого й цього року суперфлагман сильно прохитався. У нього просто вклали все найкраще. Продуктивність, камери, екран – все за нього.

Якщо ви шукаєте бюджетніший телефон, зверніть увагу на Galaxy S21 FE. Я користувався Galaxy S20 FE та високо оцінив цей телефон. Він поєднує в собі найкращі функції серії S20, але у більш доступній упаковці. Те саме ми спостерігаємо в 21-му поколінні. Вишенька на торті є той факт, що ви отримуєте довгострокові оновлення програмного забезпечення.

Якщо вам потрібен бюджетний телефон, зверніть увагу на POCO X4 Pro. Телефон має можливість роботи в мережах 5G. У нього велика батарея, потужні внутрішні компоненти і взагалі він дуже крутий.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: