Чому варто купити смартфони Xiaomi, Samsung та Huawei

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Зважитися на покупку нового смартфона в поточних реаліях можуть дозволити мало хто. Але, якими б важкими не були часи, це зовсім не означає, що потрібно поставити хрест на собі та прагнення на краще. А новий смартфон — це якесь зростання. Тому відмовляти собі у задоволенні не треба. Головне – підібрати правильний апарат, щоб він приносив задоволення в процесі використання, а не лише першого дня після покупки.

Найкращі смартфони на Андроїд 2022

Щоб вибрати смартфон по душі, який вірою і правдою прослужить не один рік, потрібно запитати думки у тих, хто такими апаратами вже користується. Ні, це не означає, що потрібно купувати старий смартфон. Достатньо просто звернути увагу на бренд. Адже швидше за все якість продукції, яку він випускає, буде стабільною з року в рік, якщо жодних глобальних змін із нею не відбувається.

Звичайно, опитувати людей на вулицях незручно, та й безглуздо. Тому творці бенчмарку AnTuTu придумали проводити опитування користувачів, щоб давати можливість голосувати за або проти своїх смартфонів. Від них не потрібно розписувати переваги їх пристроїв. Досить просто натиснути – подобається чи не подобається. За підсумками навіть на основі таких даних можна сформулювати висновок про зручність більшості смартфонів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як показало опитування AnTuTu, здебільшого своїм користувачам подобаються смартфони Samsung, Huawei та Xiaomi . Саме вони становлять основу топу апаратів, які задовольняють їх власників найбільше. Ось вам повний перелік:

  • Galaxy Note 20 Ultra
  • Xiaomi 12X
  • Redmi Note 11 Pro+
  • Galaxy S21 Ultra
  • Huawei P50 Pro
  • Galaxy S22 Ultra

Який смартфон Samsung купити

Samsung, як не крути, це відомий бренд. Люди апріорі довіряють йому, бо техніка корейського виробника оточує нас скрізь і з дитинства. Однак смартфони Galaxy досить хороші навіть у відриві від статусу бренду. Ось їхні основні переваги:

  • Впізнаваний та привабливий дизайн
  • Високопродуктивне залізо
  • Якісна фото- та відеозйомка
  • Найкращі на ринку AMOLED-екрани
  • Довга підтримка (4-5 років оновлень)
  • Доступне післяпродажне обслуговування

Не дарма у топ рейтингу потрапили лише флагманські смартфони Samsung . Як не дивно, але тільки вони не починають з часом гальмувати. Незрозуміло, з чим саме це пов’язано, але доступні моделі на кшталт Galaxy A і Galaxy M через півроку-рік використання поступово сповільнюються, втрачають колишній рівень швидкодії та стають у принципі досить незручними у використанні.

Чи варто купувати смартфони Xiaomi

Смартфони Xiaomi хороші тим, що це, мабуть, найнародніші апарати. Незважаючи на те, що компанія вдарилася у виробництво дорогих моделей, у її асортименті ще є смартфони, які поєднують у собі невисоку ціну та гідне апаратне оснащення. Взяти хоча б Redmi Note 11 Pro+. Це найдешевший смартфон на ринку із зарядкою 120 Вт . Він заряджається лише за 15 хвилин.

Загалом, якщо хочеться чогось недорого, але класного, краще брати саме апарати Redmi. Саме в них збереглася ідея тієї самої Xiaomi, яка ще була топом за свої гроші. Однак, можна подивитися і на пристрої головного бренду. Xiaomi 12X, Xiaomi 11 Lite NE , Xiaomi 11T таXiaomi 11T Pro – відмінні моделі, які варті вашої уваги та того, щоб їх купили.

Так, у Xiaomi є свої вади. Наприклад, реклама, яка вбудована в MIUI за промовчанням, або недовгий термін програмної підтримки. Взагалі, смартфони Xiaomi , Redmi, Poco та Black Shark, що належать одній головній організації, оновлюються в кращому разі 3 роки. Тобто виробник не поспішає продовжувати терміни їхньої програмної підтримки, усвідомлюючи, що на цьому не заробити. Але багато хто готовий це терпіти.

Чим хороша прошивка EMUI

Смартфони Huawei – ще одні претенденти на покупку. Незважаючи на те, що цей бренд знаходиться під санкціями, він робить реально класні смартфони. Вони добрі і апаратно, і програмно. Взагалі, якщо говорити чесно, мені прошивка EMUI подобається набагато більше за всіх інших. Вона зручна і практична, і не починає кладати згодом.

Я користуюся EMUI вже більше двох років, і з того часу мій смартфон не сповільнився на йоту. Він працює так само швидко, як тоді, коли був ще новим. Причому за цей час його акумулятор порядком зносився, але це не стало причиною зниження продуктивності як це буває зі смартфонами Apple. Тому якщо і вибирати смартфон по прошивці , то тільки Huawei.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.